maanantai 7. tammikuuta 2013

Testissä Nicer Dicer

Mistä lähtien minusta on tullut Ostos-Tv:n tuotteiden suurkuluttaja :D? Tällä kertaa asialla ei ollut mies vaan joulupukki. Päätin tehdä tänään kasviksia uunissa, ihan vain siksi että pääsen testaamaan tuota laitetta.


























Tässä se vekotin nyt sitten on! Huomatkaa oikean reunan somisteet ;D Käytössä on 6 erilaista leikkuuterää jotka olivat varsin teräviä. Pitäisi varmaan perehtyä kunnolla mihin eri teriä voi käyttää.



















































Sipuli meni läpi aika vaivattomasti. Hieman kyllä epäilin uskallanko painaa sipulia läpi vai hajoaako laite, mutta hyvin se vaan kesti. Miinuksena ehkä se, että neliöt joiden läpi ruokaa silputaan eivät ole kovin suuret. Esim. puolikas paprika ei ihan kokonaan mahtunut neliöön. Luulen että eniten tulee käytettyä tätä esim perunoiden viipaloimiseen tai lohkomiseen, raastamiseen, sipulin silppuamiseen ja salaatin tekemiseen.

Paprikaa, tomaattia, kesäkurpitsaa, punasipulia ja puolitettu valkosipuli. Loraus öljyä, suolaa ja pippuria. Helppoa, hyvää ja terveellistä! Terttutomaatit laitoin uuniin vasta loppuvaiheessa.


























Kasvisten kaveriksi karitsaa, pannun kautta uuniin. Hyvää tuli ja mahat tuli täyteen :)




6 kommenttia:

  1. Ooh miten hyvän näköistä ruokaa :) Siisti laite, varmaan oikeesti ihan kätevä.

    VastaaPoista
  2. eli kannattaako ostaa vai meneekö rahat hukkaan?:) mää niin haluaisin tuon,sää oot oikee onnenpekka ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nooh riippuu mitä sillä aikoo tehdä. Jos se on jossain kaapin nurkassa ja se pitää sieltä aina etsiä ja laittaa valmiuteen niin meneehän sitä siihenkin aikaa :) Jos on paljon juttuja mielessä mihin sitä käyttää niin ehkä sitten se voikin olla hyvä mut jos aina vaan käyttää pelkästään salaatin tekemiseen niin sit tuskin kannattaa. Pitää itselläkin alkaa pilkkoon sillä enemmän juttuja et tulee käyttöä ja oppii. Wokkivihannekset vois tulla aika kätevästi. Mut paha kyllä sanoa yhden kokeilun perusteella, kun voihan se olla niinkin että parin kuukauden päästä se on mun mielestä ehdoton. Tuu meille testaan :)!

      Poista
  3. Eehehehhee! Ja anteeksi ;), kerro ihmeessä vielä jatkossa miten tuon Nicer Dicerin kanssa elämä rupeaa sujumaan. Ihan mielenkiintoista kuulla toimiiko joku tvshop laite oikeasti :) Ruoka oli kyllä varsin hyvän näköistä!

    VastaaPoista
  4. Hei osaatko vinkata, että mikä meni pieleen, kun koitin tehä Jerpulle tommosia uunikasviksia? Niistä tuli ihan kuivia ja kovia kökkösiä :( Uuni oli 225 ja koitin pitää sen verran, että pehmenee. En kyllä laittanut öljyä. Hah tää kuulostaa ihan anonyymin kommentilta, mutta oon ihan tosissani :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä paistoin 200ssa ja lopussa oli 175 kun pistin lihatkin uuniin. Ehkä 20min ja sit lisäsin terttutomaatit jonka jälkeen n.10min. Kyllä varmaankin kuivui just siksi kun ei ollut öljyä :/

      Poista