tiistai 8. tammikuuta 2013

Mitä Sapelle kuuluu?

Sapella on ollut kiire! On pitänyt ryömiä ympäri taloa ja yrittää ehtiä läikyttämään koirien vesikuppia ennen kuin äiti huomaa, ryömiä kiskaisemaan koiraa hännästä ja kahmia käsiinsä kaikkea luvatonta.

Jotta saisi itselleen edes hetkisen aikaa on parasta laittaa läjä leluja lattialle ja tyttö niiden keskelle. Onneksi joulupukki muisti tuoda myös paljon uusia ja kiinnostavia leluja :)



















































Välillä voimistellaan! Näitä pyramideja harjoitellaan koko ajan.

Tämän Buggy Wheelin ostimme Charlotelle jouluna. Vielä hän ei osaa tietystikkään itse sillä huristella, mutta nauraa makeasti kun työnnämme häntä sillä pitkin käytäviä :)


























Viikonloppuna huomasimme ensimmäisen hampaan. Sitä ei ole tarvinut itkeä, mutta kädet on olleet suussa kyllä koko ajan. 


























Jumpatessa ja leikkiessä voi jano yllättää :) Vauhti on sen verran hurjaa, että saa nähdä uskalletaanko me torstaina vauvakinoon ollenkaan.


























Tälläistä meille kuuluu tänään. Muista sinäkin Ronja juoda tarpeeksi vettä siellä aurinkorannalla! :)

3 kommenttia:

  1. Vähän upeeta, kun Sape osaa jo liikkua. Oon tavallaan kade, mutta tavallaan en oo. Pääseepähän viä hetken itte helpommalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jotenkin musta tuntuu että nyt pidetään pieni paussi oppimisessa. Sitä aina innolla odottaa että toinen oppis ja sitten kun oppii niin onkin eri mieltä :) Tosin sape vaan raivos paikallaan kun ei päässyt liikkeelle että ehkä parempi näin :D

      Poista
  2. Mahtava pyramidi! Terveisin täti

    VastaaPoista