perjantai 18. tammikuuta 2013

PO.P uutuuksia

En voi sanoa että olisin täysin hurahtanut mihinkään yhteen lastenvaatemerkkiin, mutta erityisesti tykkään Polarn O. Pyretin, sekä Hilfigerin lastenvaatteista. Keskenään täysin erin tyylisiä vaatteita, mutta käytetään molempien vaatteita sulassa sovussa.

Kipaisin tänään ostamassa uutta hempeää raitaa. Ostin myös kukkamekon mitä on varmasti kiva käyttää lähempänä kevättä. Popin vaatteissa on mielestäni reilu mitoitus ja ne kestävätkin kauan käytössä. Useissa bodyissa ja housuissa on vielä käännettävät resorit mitkä jatkavat vaatteen käyttöikää.


























Charlotte sai tällä viikolla vielä yhden joululahjan mikä sisälsi Popin samettisen tunikan :)


























Ihana Anu oli niin ystävällinen, että haki puolestani alennusmyynnistä Sapelle välikausihaalarin, ja jaksoi nähdä vaivaa ja postittaa haalarin meille! Kyllä kelpaa keväällä hiekkalaatikolla möyriä :)


























Tässä on vielä hyvä osoitus Popin vaatteiden reilusta mitoituksesta. Charlotte on tällä hetkellä 70cm pitkä, ja hänellä on kuvassa Popin 56 tunika. Tunikassa on käännettävät resorit ja menee meillä nyt ihan puserona :)


























Charlotte on tohkeissaan uudesta kärrystään. Opettelee nousemaan ja seisomaan tukea vasten :)

4 kommenttia:

  1. Haha vähä nauroin tuon viimisen kuvan nähtyä, kunnon pikku posteljooni :D Mistä ootte saanu tuon kärryn? Mää aattelin että oisin antanu sen synttärilahjaksi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kävin ostaa Cittarista. Toivottiin vähän salaa joululahjaks mut ei saatu, nyyhkistä.

      Poista
  2. Vähän ihana toi viimenen kuva :D

    Ihanan hempeitä vaatteita noi ekat, kivan värisiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harvoin ostan mitään normaalihintaan popilta, mut nyt oli pakko just värin vuoksi.. popilla kun on normaalisti niin räikeitä ja me tykätään myös hempeistä :)

      Poista