tiistai 1. tammikuuta 2013

2013!

Uusi vuosi ja uudet kujeet! Vuosi vaihtui ja sitä vietimme ystäviemme luona hyvää ruokaa nauttien ja selvittäen, kumpi määrää kaapin paikan; isäntä vai emäntä? Noh, tasapeli tuli ja mennään siis sillä :)

Vuosi 2012 oli itselleni tärkein vuosi. Isoin ja hienoin juttu oli tietenkin Charloten syntymä. Odotusaikaan kuului myös omalla kohdallani paljon pelkoa. Taisinpa myös kärsiä masennuksesta makoillessani kotona huonovointisena. Myöskään sairaalassa tiputuksessa vietetyt yöt eivät olleet niitä parhaimpia hetkiä. Toukokuun jälkeen vuosi on mennytkin äärimmäisen nopeasti. Joka päivä olen varmasti oppinut jotakin uutta.

Nyt vuonna 2013 olen vielä syyskuuhun asti kotona Charloten kanssa. Nyt täytyisi jo alkaa etsimään hoitopaikkaa sillä ne ovat tiukassa asuinalueellamme. Yritän nauttia tulevasta keväästä ja kesästä niin paljon kuin vain mahdollista. Kesällä pääsemme juhlimaan ainakin häitä, rippijuhlatkin ovat tiedossa. Pääsemme ihastelemaan pientä vastasyntynyttä, ja tietysti pääsen toukokuussa järjestämään Charloten 1-vuotissynttäreitä :) Paljon juhlia ja ilon aihetta! Ihanaa kun on taas paljon odotettavaa.











































































Oikein ihanaa Uutta Vuotta 2013!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti