tiistai 11. marraskuuta 2014

Tuiki tuiki tähtönen

Tämän helpommaksi ei askartelu oikeastaan voi mennä.

Valmis askartelumassa, joka kuivahtaa itsekseen. Ei siis vaadi uunissa paistamista.
Piparkakkumuotteja ja mitä tahansa narua. Kaikki muu onkin extraa :)

Teimme tähtösiä ja vähän muutakin. Osa päätyy koristamaan joulukuusta ja osa tähdistä käytetään joululahjojen koristelussa.

Tässä voi helposti ottaa perheen pienemmätkin mukaan askartelemaan, sillä nämä ovat todella helppoja tehdä. Charlotte koristeli oman massalevynsä viivoin. Eipä olisi käynyt itselläni mielessäkään. Näyttää hyvältä valmiissa tähdissä. Halusin tehdä pitsikuviota,  mutta tietenkään en juuri nyt onnistunu löytämään kirpparilta hamstrattuja pitsiverhoja. Tyydyimme kämäseen nauhan pätkään joka ei oikein toiminut toivotulla tavalla. Vaikka jälki ei olekaan pitsimäistä, niin on se silti mielestäni ihan mielenkiintoinen.

Laitoimme osaan tähdistä kimalleliimaa. Saatiin niistä vähän enemmän itsemme näköisiä. Me tytöt tykätään kimalluksesta! :)

Tähtiin tehtiin tietenkin reikä narulle. Se onnistui helpoisesti samaisella varrastikulla, jolla tehtiin tähtiin viivoja. Naruna voi käyttää mitä vain. Voit punoa sen vaikka kahdesta eri värisestä villalangasta. Me käytimme valkoista paperinarua.

Tähdet voi halutessaan maalata vaikka ihan vesiväreillä. Me kuitenkin jätämme tähdet valkoisiksi :)

Seuraavaksi askartelulistalla joulukalenteri! Palataan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti