tiistai 25. marraskuuta 2014

Kuva kuvasta

Kuva kuvasta surkealla menestyksellä, värien mennessä vinksin vonksin, mutta eiköhän idea käy ilmi ;)

2-vuotias neiti kesäkuvissa, prinsessakeinussa as she wished.

Ensimmäiset miljöökuvaukset ja kyllä jännitti. Sataako vaiko paistaa!? Lopputulos oli, että oli aivan mielettömän kuuma päivä ja aurinko paistoi kirkkaasti pilvettömältä taivaalta. Tämähän tietysti toi omat haasteensa, vaikka parempi aurinko kuin sade.

Prinsessakeinu eli kukkakeinu oli sitten toinen haasteensa.Yhtä kuvausta varten en halunnut, että keinun kukat maksaisivat maltaita, joten kävin parissakin kukkakaupassa kyselemässä toteuttamisvinkkejä. Ensimmäisestä sanottiin, että kerää luonnonkukkia ja kiinnitä ne keinuun hetkeä ennen kuvausta. Hikikarpalot nousivat heti otsalleni. Mitä kukkia, mistä ojasta, millä ajalla, miten!?

Toisesta kukkakaupasta sanottiin, etteivät he suosittele luonnonkukkia, sillä ne menevät nopeasti huonon näköiseksi. Kysyinkin heiltä vinkkejä ja edullista tapaa toteuttaa keinu. Loppujen lopuksi keinulle taisi tulla hintaa korkeintaan muutama kymppi ja myyjä teki koko keinun puolestani! Ihan mahtavaa palvelua Oulun Stockmannilta! :)

Kuvaajana tuttuun tapaan Studio Valopilkku, jota en voi varmasti koskaan hehkuttaa tarpeeksi! Aina niin kiirettömiä ja joustavia. Ettekä voi uskoa miten paljon kuvia oli!

Olemme nyt käyneet joka vuosi säännöllisesti kuvauksissa. Aina joku kuva pääsee Charloten huoneen seinälle. 

 Keskimmäinen ja isoin kuva on varmaankin se kaikista rakkain. Miten pieni hän on voinutkaan olla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti