sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Dear Santa

Uskallanko edes kehuskella, miten hyvällä mallilla lahjaostokset ovat! Olen yllättynyt aivan itsekin. Sukulaiset saa osittain itse tehtyä ja niihinkin on materiaalit tilattu ja toivottavasti ne ovat jo matkalla Suomeen :).

Miehelle lahjaostokset tuli tehtyä taas helposti ja kivuttomasti. Mielestäni hän tarvitsee aina yhtä ja toista ja yleensä paketit ovatkin pehmeitä.

Aloitan lahjaostokset hyvissä ajoin, jotta vältyn paniikilta, ja `ei oolta´. Jollain tapaa nautin lahjojen ostamisesta ja se ei saa minua ärsyyntymään. On mukavaa suunnitella ja pohtia, mistä toinen voisi tykätä. Siinä kohtaa kun pää lyö tyhjää ja lahjaideoita on nolla, on fiilis vähän toinen. Siksi pitää aloittaakin hyvissä ajoin ja antaa ajatuksille aikaa ;).

Harrastamme mieheni kanssa lahjojen vaihtoa, sillä emme muuten juurikaan yllätä tai lahjo toisiamme. Mielestäni haaveilu on ihanaa ja toki minullakin on omia toiveita. Itse asiassa lista on melkoisen pitkä :D En ole oikein koskaan ymmärtänyt sitä, ettei ihmisillä ole muka mitään toiveita!? Maailmassa on niin paljon kauniita esineitä ja hyödyllisiä kapistuksia, tai sitten viihdyttäviä asioita, joten miten voi olla mahdollista ettei toiveita ole ;)

Haaveilen makuuhuoneen uudistuksesta, joten ihan ensimmäisenä pitäisi tietenkin saada uusi sänky, joka on kyllä hankintalistalla. Uusi sänky mahdollistaisi yöpöydän, jonka asemaa esimerkiksi Kartellin Componibili voisi ajaa. Yöpöydälle tietenkin Lexonin herätyskello.

Makuuhuoneeseen kaipaan myös pientä sivupöytää, joka on jo suunnittelun alla. Sivupöytä voisi toimia kaunistautumispisteenäni, johon tarpeen olisi ehdottomasti kunnon meikkauspeili. Lisäksi kaunis Nomess Copenhagen korujen säilytysrasia, jonne voisin laittaa ihanimmat koruni... toivon mukaan myös Efva Attlingin Take no shit-rannekorun ;). Samalta merkiltä säilytyslaatikko meikeille, siveltimille yms.

Crushed kulhosta olen muuten vaan jo haaveillut ikuisuuden. Leimasimia tarvitsisin askarteluvalikoimaani (kirjaimia ja numeroita). Leffalipuille on aina käyttöä.

Toivottavasti lahjalistani antaa ideoita teille, kenelle lahjojen ostaminen tuottaa päänvaivaa. Korun voi antaa melkein minkä ikäiselle naiselle tahansa. Leffalippuja nuorille. Kulhon sisustajalle. Herätyskellon matti myöhäiselle ;) Dream big!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti