sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Nopeasti pystytetyt halloweenkekkerit

Voi sitä murheen määrä kun Charlotte tänään huomasi, ettei hän voikaan osallistua päiväkodin naamiaisiin ja halloween juhlaan, sillä me ei oltu sovittu hoitopäivää perjantaille. Sydäntä riipi, kun tyttö nyyhkytti ulkopuolisena, eikä ymmärtänyt miksi hän ei voi osallistua.

Hätäpuhelu ystäväperheelle ja kutsu kylään! Muutaman tunnin päästä meillä oli jo aivan omat halloweenkekkerit pystyssä :).

Ajattelin hakea kaupasta jotain kivaa halloween krääsää: askartelujuttuja, kurpitsa-lautasliinoja yms.
Kauppojen parkkipaikat pursusivat siihen malliin autoista, että siirryin suoraan plan B:hen, eli sillä mennään, mitä kotoa löytyy...




Supernopea halloween-kattaus syntyy näin. Oranssia ja mustaa paperia, joista tehdään jokaiselle oma paperitabletti. Piirretään kaikkea karmivaa ;) ja kiinnitetään se pöytään kiinni teipein. Myös lautasliinoihin piirsin tarkkailevan silmäparin. Karkkimatoja ja muita öttiäisiä sinne tänne. Lahjanarua koristeeksi kiermurtelemaan keskelle pöytää. Joulun valosarja isketään selvittelemättömänä myttynä lamppuun, ja voila, kattokruunu on valmis ;)

Tytöillä oli yhtenevä halloween look :) Norsupukua ei suostunut millään, lahjonnasta huolimatta laittamaan päälle... Prinsessakeiju it is!

Päivän päätteeksi Charlotte kertoi, että hänellä oli tosi mukava päivä, yllätysjuhlat oli tosi kivat ja Ronja ja Tessa ihania. Kiitos vielä kanssajuhlijoille! :)

2 kommenttia: