sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Ihana viikonloppu

Ihanaa viikonloppua jäljellä vielä hetkisen verran ja huomenna arjen aherrus taas alkaa. Vapaa viikonloppu tuli tarpeeseen, sillä oltiin kipeinä poikkeuksellisesti tällä kertaa vain me aikuiset.

Olimme sopineet, että Charlotte menee mummilaan yöksi ja iskä ja äiti pääsee vapaalle. Niinhän siinä sitten kävi, että vierekkäin napotimme kotona viltin alla viluissamme, mutta pakko sanoa et saipahan sairastaa ihan kunnolla, kun sai vaan rötvätä :).

Kipulääkkeeksi Kauppurin hampurilaisia! Jälkkäriksi leffa ja suklaata. Kyseistä leffaa en kyllä voi suositella. Leffan nähneet, mitä ihmettä se loppu oli?!? :D

Dinojen väliaikatilannetta :D

 Täällä ei pysytä kohta housuissamme dinojen suhteen :D

Charlotte oli tehnyt mummin kanssa meille piparkakkutalon :)



 Sunnuntain kruunasi hyvä ruoka Olimpoksessa ex-työkavereiden kanssa. Kävin myös Joulumessuilla, mikä kuuluu olennaisesti jouluuni. Ihan huikeasti oli myyjiä ja paljon kaikkea ihanaa tarjolla. Harmi että aikaa oli niin vähän kiertelyyn. Löysin sieltä pari suojapussia, joista toiseen sujautin heti pienen kuuseni. Charlottelle tuubihuivin kevääseen ja pienen leikkikakun nukkekotileikkeihin. Kannatti käydä! Olin oikeasti yllättynyt, miten ihania printtejä ja kortteja oli tarjolla. Ensi vuonna ehdottomasti taas uudestaan! Kävitkö sinä? Teitkö löytöjä?

Huomenna startataan maanantaihin hyvillä mielin, sillä tiedossa on Ti-Ti Nalle-konsertti. Lisäksi joulukalenterin ensimmäinen luukku aukeaa! 

Have an awesome week! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti