lauantai 25. lokakuuta 2014

Suosikkini

Itse huomaan, että alan koko ajan suosia entistäkin enemmän tiettyjä, hyväksi havaittuja tuotteita ja minusta on tullut merkkiuskollisempi. Kosmetiikkaostoksilla suunnistan aina parin tietyn merkin luokse. Huomaan hokevani, että `tämän merkin kengät ovat lestiltään minulle parhaita, tai tämän merkin farkut istuvat aina parhaiten´. Huomaatteko, että jumahdatte tietyissä tuotteissa suosimaan aina yhtä ja samaa merkkiä?

Koruissa suosikkini ylitse muiden on Efva Attlingin korut! Toivon niitä vuodesta toiseen ja valikoima ei lopu kesken. Käväisin juuri Attlingin sivuilla ja jälleen oli tullut uutuuksia, juuri ennen joulua ;).

Uusi sarja on; Go your own way. "Follow your inner instinct, this is your life you can go your own way like Fleetwood Mac sings.”

Pidän siitä, että koruista löytyy ajatus ja sanomaa. Löydän helposti sieltä aina jotain, joka kolahtaa itseeni. Korut ovat selkeitä, ajattomia ja humoristisia. Korujen hintahaitari on suuri, joten sieltä löytyy aina jotain myös minulle, mutta myös jotain, josta voin vain haaveilla.

Pidän siitä, että korut sopivat niin arki- kuin juhlakäyttöön. Itseltäni löytyy kapeaketjuisia rannekoruja, joten mietin, että joukkoon sopisi myös kivasti tämä nahkainen `Take no shit´-koru. Asennekin on tässä taas kohdillaan ;).


....Vink vink vaan! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti