keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ruokajuttuja tuutin täydeltä

Hah, ihan jo huvittaa, että miten tämmöinen ruoka-amatööri kirjoittelee vain onnettomista kokkailuistaan. Lomalla asioiden on vain tapana pyöriä ruoan ympärillä ;) ..siispä, ihan pakko kertoa miten hyviä kotitekoisia hampurilaisia me tänään syötiin! Kyllä nämä on vaan eri hyviä, kun tekee alusta asti ne itse. Jälleen tekaisin kaveriksi myös mango-chilikastikkeen. Hehkutin sitä jo aikaisemmin täällä.

Mielestäni mango-chilikastike tarvitsee ehdottomasti kaverikseen vuohenjuustoa ja rucolaa. Siinä mutustellessa mieleeni juolahti, että jauhelihapihvi oli tässä kohtaa ehkä jopa turha. Mainiompi vegeburgerina sooseineen päivineen. Pihvin kanssa sitten ne perinteisemmät ketsupit ja majoneesit.

Kohta kokkailut jätetään sikseen ja askarrellaan niin vimmatusti! Ihan ihme askartelumania koko ajan päällä ja `kokeile näitä-näpertelylistaani´ ilmestyy joka päivä uusi rivi.

Ajatukset pyörii jo paljon joulussa ja tänä vuonna sukulaiset saavat itse tehtyjä joululahjoja.. halusivat tai eivät ;). Tänään suhailin kaupan hyllyillä keräillen joulukalenteriin pieniä yllätyksiä. Huomenna siis aloittelen tekemään joulukalenteria joka pitäisi olla simppeli tapaus. Ihan jo sormenpäät syyhyää :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti