perjantai 3. lokakuuta 2014

Herätyyys!

Tällä kertaa nähdään kuka onkaan se hulluista hulluin! Ensi viikon keskiviikkona nimittäin pärähtää jälleen Hullut Päivät käyntiin ja tällä kertaa ovet avataan jo aamuseitsemältä! Innostaako shoppailu aamutuimaan? :)

Itse odotin kieli pitkällä sisustusjuttuja ja lastenvaatteita, mutta nyt ei oikein natsannut. Toivotaan, että yllätystuotteisiin tulee jotain kivaa. Esimerkiksi Molo Kidsin vaatteita oli pojille useampanakin päivänä ja tytöillä tarjonta loppui kokoon 92, pöh.

Missonin pyyhkeisiin uskon vasta, kun ne liikkeessä itse näen. Ovat tähän mennessä olleet tarjolla vain Helsingin tavaratalossa. Odd Mollyn neuletakki ihastuttaa kuosillaan ja värillään, mutta näyttää kuvassa ehkä omaan makuuni liian lyhyeltä mallilta. ...katsotaan :)

Perinteisen soivan lastenlaulukirjan lisäksi on tarjolla myös uusi joululaulukirja, joka voisi olla ihan kiva juttu. Saisin itsekin muistella, että miten ne melodiat menikään...tosin myös se perinteinen lastenlaulukirja olisi tarpeen.

Muumi-ikkunamaaleilla voisi keksiä vaikka mitä kivaa piristystä ja koristusta ikkunoihin.
Heijastimia koko porukalle! Ja ne perinteiset: sukkiksia Charlotelle ja minulle meikkivoidetta. Ruokapuolen ostoslista onkin sitten jo pidempi :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti