torstai 9. lokakuuta 2014

Pakko saada

Itse päivitän aina kausittain olohuoneemme ilmettä pienillä jutuilla. Yleensä kynttilöillä, tyynyillä ja muutamilla koriste-esineillä. Verhot ja matot, ne on samat mitkä aina pysyy oli sitten talvi tai kesä.
Pitkään olen jo himoinnut omaa "rauhantyynyäni", mutta sellaista kivaa, järkevänhintaista tapausta ei vielä ole vastaan tullut. Googlettelin ja etsin, ja päätin lopulta tehdä sen itse :)

Vinkkiä Esmeralda´s blogista ja ei kun toteuttamaan! Tämä on hyvä tapa esimerkiksi tuunata vanha tylsä tyyny tai muuten vaan säästää ihan mukavasti rahaa :) Onhan tämä taas myös sellaista pientä terapeuttista näpertelyä.



Simppelit tarvikkeet, simppelit ohjeet. Prikkoja. Itse ostin pari pakettia (käytin puolitoista). En muista tarkkaa hintaa, mutta ei montaa euroa. Tyynynpäällisen. Kynän hahmotteluun.Siinäpä ne itse tarvikkeet. Ompeluvälineeksi ompelukone ja luonnollisesti lankaa :)

Päätä minkä kokoisen kuvion haluat tehdä. Itse piirsin ympyrän valkoisella liidulla isoa lautasta apuna käyttäen. Ompele pitkällä tikillä, kahteen kertaan. Itse omaan sen verran raskaan kaasujalan, että aika paljon veivasin myös ihan käsin.. Tässä hommassa kun ei kannata hirveästi kiirehtiä. Kuvat heikonlaisia kännykkäkuvia, mutta jospa niistä olisi jonkin verran apua, jos innostutte ompelemaan omanne :)



Sellainen kiva pieni DIY-tyyny.

Oikein tuli innostus tästä ja sormet syyhyten mietin mitä sitä seuraavaksi keksisi.

Jouluunkaan ei ole enää pitkä aika, joten jotain mukavaa muutostahan tässä jo kaipaakin. Niin minä itse, kuin kotikin :)

Peace!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti