sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Herkkuvinkki kahvipöytään!

Olen pitkästä aikaa mukana Hopottajien kampanjassa. Ilmankos! Herkkukertulle tarjottiin testattavaksi Myllyn Paras Voitaikinataskuja, jotka voi täyttää joko suolaisella tai makealla täytteellä :).

Tuote on valmistettu ensiluokkaisesta voitaikinasta ja muotoiltu valmiiksi taskumalliin. Valmistat taskut uunissa 15 minuutissa, jonka jälkeen voit helposti täyttää taskut valitsemallasi makealla tai suolaisella täytteellä.

Ainekset: vehnäjauho, voi (maidosta) 34%, vesi, suola, happamuudensäätöaine (L-viinihappo). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, seesaminsiemeniä ja kananmunaa.
Tuote myydään paistovalmiina raakapakasteena ja se on vähälaktoosinen.


Voitaikinataskuja on paketissa 10 kpl. Nämä ovat siitä käteviä, että voit paistaa niitä vain sen verran kuin tarvitset.

Täytteissä vain mielikuvitus on rajana! Suolaista tai makeaa. Itse halusin testata molempia.

Laitoin voitaikinataskut ohjeen mukaisesti pellille odottamaan uunin lämpenemistä. Sillä välin tein ensimmäisen täytteen. Usko tai älä, siihen ei mennyt viittä minuuttia kauempaa! :)

Tässä kohtaa hieman epäilytti, että nouseeko näistä minkään näköisiä taskuja. Laitoin taskut sellaisenaan uuniin, ilman että olisin voidellut niitä kananmunalla. Taskuistahan saisi kivan näköisiä voitelemalla ne ja ripottelemalla pinnalle esim. juustoraastetta, siemeniä tai mausteita. 

Suolaiseksi täytteeksi valitsin kestosuosikkini kylmäsavuporotahnan. Yksinkertaisuudessaan tahnaan tulee: kuohukermaa, ranskankermaa, piparjuurituorejuustoa, kylmäsavuporomurua, persiljaa ja mausteita. Ei ehkä kevyimmästä päästä, mutta jos herkutellaan niin sitten kans herkutellaan, vai mitä? :). 


En aluksi uskonut, että taskut lähtisivät ilman veistä auki, mutta ne aukesivat tosi helposti ja nätisti. 

Porotäytettä, paprikaa ja hieman salaattia. Niin simppeliä, niin hyvää!!

Nämä oli niin ihanan helppoja, nopeita ja vaivattomia. Aivan varmasti ostan näitä lisää pakastimeen jemmaan ja turvauduin näihin, kun meille seuraavan kerran tulee vieraita. Suosittelen! Ihan oikeasti ;). 

Makeat versiot kätkivät sisälleen banaania, kermavaahtoa ja kinuskikastiketta. Banaanin olisi voinut korvata myös marjoilla tai muilla hedelmillä. Kermavaahdon sijasta voi käyttää rahkaa tai jäätelöä. Vaihtoehtoja on jokaiseen makuun!

Myllyn Parhaiden sivuilla on mitä herkullisempia reseptiehdotuksia, jos kaipaat hieman inspiraatiota! :)

Myllyn Paras Voitaikinataskut löydät kaikista Stockmann-tavarataloista sekä hyvin varustelluista Prismoista, S-marketeista, Citymarketeista ja K-supermarketeista.
Voitaikinataskut maksavat 3,00-3,40 €

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti