perjantai 30. elokuuta 2013

Linkki Vinkki!

Eksyin eilen itselleni uuteen nettikauppatuttavuuteen alexandalexaan. Ihan huippuihania tuotteita lapsille. Vaatteita sekä leluja, sisustus juttuja etc.

Syyhyttäis tilata sitä sun tätä, mutta todellista tarvetta ei ole, joten eipä sitä kummoisia viitsi tähän jo muutenkin täyteen ahdattuun asuntoon. Askartelujutut kiinnittivät mielenkiintoni, sillä kaikki pienet näpertelyt ovat lähellä sydäntäni. Yksi "askartelu"-pakkaus lähti tilaukseen, mutta paljastan sen vasta sitten, jos se joskus tulee perille asti ;) Myös yksi paketti joulupukin konttiin.. tietysti. Ei, nyt ei ole liian aikaista miettiä joululahjoja. Olen hankkinut jo 3 lahjaa!.. tai siis kröhöm, ilmoittanut lahjoista joulupukille.

Nämä leikkiruoka- ja nikkarointisetit ovat vaan niin ihania! Juuri tällaisilla olisin itsekin halunnut lapsena leikkiä.


Kaikkea pientä kivaa. Leimasimia, tarroja, sormivärejä...




Lahjaidea hieman isommalle lapselle. Esim. 4-vuotiaskin on jo sen verran iso, että osaa jo kameraa käyttää ja varmasti mielellään kuvailisi mielenkiintoisia asioita. Kuvista voisi tulla aika hauskoja ja erikoisia.

Ensimmäinen, hopean värinen kamera, vaikuttaa hyvinkin mielenkiintoiselta. Jos Charlotte olisi edes 3-vuotias, lähtisi se heti tilaukseen!




Tuolta voi löytää ihania lahjoja pikkuisille. Käy ihastelemassa tästä :) Varoitan, minulla selailuun meni koko ilta!

2 kommenttia:

  1. kääk olipas ihku sivusto, kiitos vinkistä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eikös! vieläkö paketti tulis perille ;) 5-10 päivää pitäis mennä perus postikuluilla

      Poista