lauantai 17. elokuuta 2013

Sitä sun tätä

Mistäs sitä aloittaisi..

Päiväkodissa Charlotella on mennyt ihan kivasti. Aamupäivisin ollut hieman itkuisempi, koska on ollut aika väsynyt. Ihmekkös tuo, sillä meidän pikkuinen, joka on aina nukkunut hyvin, on nyt yöhulinoinut reippaan viikon. Heräilyä tunnin tai kahden välein, huutaa silmät kiinni, ei meinaa millään rauhoittua. Käytiin me varalta tarkistamassa korvatkin, sillä sen verran vierasta käytöstä moinen yöhuutaminen.

Korvat oli priimat. Lääkäri oli sitä mieltä, että muutos tekee tässä temppujaan, eli päiväkodin aloitus. Hampaita tulee nyt myös oikein urakalla. Kuusi uutta, joista osa poskihampaita, auts. Saatiin särkylääkettä avuksi. Nyt Charlotelle tuli sitten kova nuha, mutta silti yöt on menneet paremmin. Liekkö särkylääkkeellä vaikutusta vai sillä, että olemme päivähoidon jälkeen keskittyneet täysillä tyttöön, eli on saanut extra määrän huomiota. Ei olla ensimmäisenä alettu tekemään ruokaa, vaan ollaan leikitty ja hellitty tyttöä koko ilta, napattu sitten suuhumme jotain puolivalmista.

Pyrin siihen että Charlotella olisi arkena kaksi vapaapäivää, eli yhteensä viikossa neljä. Aina se ei valitettavasti onnistu.

Charlotte oli perjantaina kotona ja pidettiin tyttöjenpäivä :). Mummi tuli meille ja lähdettiin kiertelemään laatta-ja kodinkonekauppoja. Vanhempani muuttavat upeaan loft-asuntoon, joka valmistunee ensi vuoden puolella. Siinä onkin projektia ja pähkäilyä kerrakseen, kun on kyseessä uusi asunto ja kaikki tulee olemaan uutta. Iski kyllä aika suuri kateus ja olisihan se tosi ihanaa suunnitella itsellekkin täydellinen keittiö ja kylpyhuone, ja KAIKKI! Kodinkoneliikkeissä kuuntelin huulipyöreänä eri laitteiden ominaisuuksista.

Piipahdimme myös Hupisaaren avajaispäivillä. Viimeinkin leikkipuisto on valmis! Charlotte ei oikein innostunut, sillä ihmisiä taisi olla turhan paljon. Kamera oli mukana, muistikortti kotona, argh!
Nappasin kuitenkin kännykälläni muutaman kuvan mummista ja Charlotesta.

Kuten jo aikaisemmin uhkasin, etsin Charlotelle talvikengät käytettynä. Jää sitten enemmän rahaa uuteen talvihaalariin :). Mielestäni näillä menee talven oikein hyvin.

Kuomat ja Tepsut :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti