sunnuntai 11. elokuuta 2013

Listoja vaille valmis

Niinhän siinä kävi että listat piti maalata vielä tänään toiseen kertaan enkä saanut niitä tänään paikoilleen. Tässä silti kuitenkin lupaamani kuvat uudistuneesta huoneesta.

Näkymä ovelta. Tietysti naulakko tarhareppua varten ja roikkuupa koukussa jo pieneeksi käyneet Converset. Ne vain ovat liian söpöt piillotettavaksi kaappiin. Tuo naulakko oli muuten niitä harvoja Tukholman ostoksiani.

Stokken valkoinen pinnasänky jossa päiväsaikaan vartioi Dinot (itse tehty). Koska sänky on ovaalin mallinen on siihen tehty muotoon ommeltu päiväpeite. Helpottaa petaamista kummasti. Kuten päiväpeitteen, myös maton on tehnyt mummi. Pöytä tuunattu itse. Lipasto tullut meille käytettynä.

Kuvia tulee seinälle lisää vuosien mittaan :). Vastasyntynyt ja vuoden ikäinen Charlotte :) Olemme käyttäneet Charlottea Studio Valopilkussa kuvattavana. En voi muuta kuin suositella!

Ison tytön huoneesta löytyy tietysti korurasia sekä teline hiuspannoille. Cd-soitin, levyjä ja kirjoja. Liitutaulu on itse nikkaroitu ja onkin neidille varsin mieleinen. Hyllyt Bauhausista.

Uskoisin että tämä huone palvelee tällaisena tyttöä aika pitkään :)

4 kommenttia:

  1. charlotella ihana huone. terveisiä mummin murulle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos terveisistä ja ihanista tulijaisista. Akikin tykkäsi kovasti paidastaan ja ihasteli erityisesti Charloten neuletakkia :)

      Poista