perjantai 2. elokuuta 2013

Kirpaisuja ja alehamstrausta

Kaksi päivää päiväkotiin tutustumista takana. Eilen mentiin päiväkotiin koko porukalla. Ryhmässä oli Charloten lisäksi vain kaksi muuta lasta joten sai tutustua rauhassa uuteen ympäristöön.

Vierasti paljon vähemmän mitä oletin, mutta heti kun Aki meni pois näköpiiristä tai vaikka ruokailun aikana hakemaan muutaman metrin päähän vettä, tuli itku.

Tänään meni kahdestaan isänsä kanssa. Ei ollut syönyt puuroa, eikä lounasta, ja päikkäritkään eivät onnistuneet. Tuo ruokailu onkin ollut aina haastavaa, toivottavasti se lähtee pian myös päiväkodissa sujumaan. Mutta se ei estänyt leikkimästä tarmokkaasti pihalla. Ensimmäistä kertaa liukumäestä ilman apua. Hyvä Sape!

Ensimmäisen hoitopäivän jälkeen jouduin myöntämään että tyttö tarvitsee Gore-Tex lenkkarit, ja marsittiin suoraan päiväkodilta kauppaan. 70€, ja kyllä muuten kirpaisi! Yritin etsiä kirppareilta mutta ei löytynyt koossa 22. Kumpparitkin piti laittaa tilaukseen. Miten nekin voi maksaa useamman kympin!?

Yleensä harrastan siis alennusmyyntejä. PompDeLuxin alesta ehdin onneksi saada jonkin verran vaatetta ensi kesäksi.

Parit leggarit, kolme puseroa, kaksi haalaria, yhdet housut. 40€ kun normaalisti olisin joutunut pulittamaan näistä 140€!

Onko siellä alehamstereita, tai kierrätkö kirppareita vai ostatko uutena?

2 kommenttia:

  1. Lenkkarit näyttää niin söpöiltä, vaikka hintaa niillä onkin. Itse löysin Neelalle viidellä eurolla syksyksi/talveksi gore-tex kengät ja on kuin uudet, mutta kävi vaan hyvä tuuri.. Myyjä kertoi, että hänen tyttö oli käyttänyt kenkiä kuukauden ajan juuri, kun oli oppinut kävelemään.. :)

    Joitakin juttuja ostan uutena, ja joitakin sitten toivon löytäväni käytettynä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Wau mikä löytö! Mä olen selkeästi nyt aktivoitunut ja kävin eilen kirpparilla etsimässä talvikenkiä. Ei löytynyt joten yritän etsiä fb-kirpuilta :)

      Mä olen tässä myös pähkäillyt että millaiset kengät on talvella parhaat.. Goret, Kuomat, Tepsut...?

      Poista