torstai 8. elokuuta 2013

Mistä tietää että pikkuinen ei ole enään niin pikkuinen?

No tietenkin siitä, että yöpuvut eivät ole enään mallia haalari, vaan kaksiosaisia tai mekkoja! :)

Charlotte on kesän aikana venähtänyt sen verran pituutta, että yöpuvut on saanut pakata kirpparilaatikkoon. Yöpuvut meillä on melkein kaikki tilattu aina Nextiltä. Mielestäni vaatteet ovat edullisia ja koska niitä ei myydä suomessa, ei niitä ole joka ikisen lapsen päällä. Postarit ovat ilmaiset, joten nekään eivät tuo vaatteille ikävää lisähintaa. Toimituksessa ei ole koskaan mennyt kolmea päivää kauempaa! Nextin vaatteissa on usein myös suloisia yksityiskohtia: paljetteja, röyhelöitä ym, mitkä ovat kovasti mieleeni.

Yöpuvuiksi valikoitui kolmen kappaleen paketti nalleyöpukuja. Koko 12-18kk. Tosi soppeli Charlotelle ja hieman toki myös kasvunvaraa. Sanoisin, että Nextillä on ehkä ennemminkin pientä, kuin reilua mitoitusta. Charlotte käyttää esim. tällä hetkellä Popilta kokoa 9-12kk.


Tykkään ihan hirmuisesti, että ylä- ja alaosia voi yhdistellä keskenään.
Yöpuvussa voi vetää vaikka iltajumpan eli kuperkeikan... hieman avustettuna ;)


Neiti on nyt iltaisin simahtanut aika helposti. Päiväkodissa puuhasteleminen on varmasti vienyt mehuja tältä typyltä. Päivähoidossa on mennyt tosi kivasti. Päikkäreille mentäessä neiti kuulemma kömpii itse sänkyynsä. Pyytää `mamma mamma´ eli tuttia  ja simahtaa sitten saman tien. Tänään jäi ensimmäistä kertaa aamulla itkemään ja oli kuulemma ollut muutenkin aamupäivän hieman itkuinen. Oli nukkunut 2,5h päiväunet eli oli varmasti väsynyt. Syöminen ei mene ihan vielä nappiin, mutta katsotaas miten huomenna, kun välipalana on jäätelöä ;). Tykkään myös ihan hirveästi, että päiväkodilla on käytössä sähköinen Muksunkirja, josta löytyy reissuvihko, viikon ruokalista, tapahtumia, infoa, vasu ym. Tänään Charloten muksunkirjasta löytyi kuva neidistä jumppatunnilla. Kyllä oli kiva yllätys ja tuli äidille hyvä mieli :)

Nextin paketista löytyi myös kumpparit. Aika ihanat ja puolet halvemmat, mitä täällä kaupoissa näin.


2 kommenttia:

  1. Meillä isompi siirtyi käyttämään yöpaitoja josku 1,5v iässä kun äkkiä keksi miten vaatteet riisutaan. Riitti kun parina iltana sen löysi nakuna sängystä ilman vaippaa. Hameen kanssa se olikin sitten huomattavasti vaikeampaa :D

    VastaaPoista