maanantai 2. syyskuuta 2013

Prinsessa Ruusunen

Viime viikolla Oulun keskustassa Pakkahuoneenkatu täyttyi tuhansista ruusuista taiteilija Kaisa Salmen toimesta. ... Okei, saattoi siinä olla noin sata talkoolaista auttamassa ;)

Teoksessa oli yhteensä 34 000 ruusupensasta eli aika näyttävä määrä kukkasia etten sanoisi. Kävimme tuoksuttelemassa ruusuja Charloten ja mummin kanssa. Ruusujen keskellä meni pieniä polkuja ja kadulla oli myös useita riippumattoja, joissa saattoi hetken aikaa köllötellä haaveilemassa.

Sunnuntaina nämä ruusupensaat sitten jaettiin ilmaiseksi ihmisille. Lehdissä ilmoitettiin, että tämä tapahtuu kello 10 sunnuntaiaamuna. Ei varmaan tule yllätyksenä, että kello 10 mennessä parhaat puskat olivat jo menneet. Tästähän nousi ihan hirveä jupakka. Ei tietenkään Kalevan mukaan, mutta keskustelupalstat kertovat aivan muuta. En jaksa oikeastaan asiaa muuten kommentoida, kuin että me menimme hakemaan aamulla mummille pari pensasta, ihan ex tempore. Olimme paikalla ennen kymmentä, mutta poistuimme vasta kymmeneltä, niin kuin meitä ohjeistettiin.

Ei kannattanut nukkua Ruususen unta, jos oman pensasrivistönsä halusi. Nyt mummin pihalla komeilee kaksi, rehellisin keinoin hankittua ruusupensasrivistöä ;) Aamen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti