maanantai 29. joulukuuta 2014

Kello kolmen handira kuume

Se on täällä taas! Armoton sisustuskuume, joka ei lähde millään keinoin pois. Kello kolme heräsin handira-kuumeeseen.

"Aito käsityönä valmistettu Marokkolainen Handira (wedding blanket).
Morsiamen suvun naiset ovat tehneet handiran käsityönä tulevalle hääparille lahjaksi. Morsian on pitänyt häissään handiraa hartioillaan ja esittänyt tulevalle puolisolle tansseja ”vietelläkseen” hänet. Koristelussa käytetyt metalliset paljetit pitävät kaunista helinää tanssiessa ja kiinnittävät näin puolison huomion.
Vintage handirat ovat nykyään todella suosittuja ja niitä käytetään sisustamisessa ympäri maailman; mattona, päiväpeittona tai vain sisustuksen kauniina yksityiskohtana." ZocoHome


Vaihtoehtoja löytyy netistä taas rajattomasti. Yksi hyvä bongauspaikka on kotimainen Zoco Home tai esimerkiksi Etsy.

Luulin, että tämä marokkolais-rakkaus on ihan uusi juttu, mutta sitten hoksasin, että meillähän on olohuoneessa paraatipaikalla suuri marokkolaishenkinen tarjotin sekä pouffi. Minun kodissani, joka mainostaa rakastavansa kaikkea skandinaavisen simppeliä! Hah.

Itse haaveilisin käyttäväni handiraa juurikin päiväpeitteenä. Se on kuitenkin aivan mahdottomuus kahden koiran kanssa. Voin nähdä jo sieluni silmin heidät piehtaroimassa upeassa käsin tehdyssä handirassa ja rappaamassa tupsuja ja kimalteita irti. Tämä jääköön siis toistaiseksi vain haaveeksi. Ehkä siinä tapauksessa, jos jossain kohtaa muutamme asuntoon, jossa on yläkerta, minne koirat eivät pääsisi. Hups. Tuliko siinä taas yksi haave lisää? ;) Jatkan kuumeeni kanssa. Kello 5:42. Hyvää huomenta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti