lauantai 6. joulukuuta 2014

Hyvää Itsenäisyyspäivää!

Hyvää itsenäisyyspäivää muruset! Mitäs illan ohjelmistossa? Täällä on laitettu olkkari jouluiseen kuosiin ja kotona on sitten perinteinen linnanjuhlien katsomo.

 Illallisella tarjoillaan karitsan paahtopaistia, valkosipuliperunoita ja mokkakastiketta. Jälkkäriksi puolukkapavlovat suolakaramellikastikkeella, sekä lajitelma laadukkaita konvehteja. Saas nähdä selviydynkö kunnialla vai tilataanko pizzat ;)

Jouluinen koti syntyy hieman tyynyjä ja kynttilöitä vaihtamalla. Ikkunaan tähti ja nurkkaan kuusi. Minulla on tapana koristella kuusi joka vuosi hieman eri tavalla. Tänä vuonna teemana kokovalkoinen. Katsotaan josko sattuisin löytämään vielä lisää valkoisia palloja alennusmyynneistä lähempänä aattoa. Aika hyvän hintaisia nuo laatupallerot.

Pakko muuten hehkuttaa uusinta sisustusostostani, eli Poufia! Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tässä kolahtaa kaikki! Materiaali, väri, kuviointi, koko, hinta...

Tarvetta rahille on ollut jo useamman vuoden ajan, mutta mieleistä rahia ei ole tullut vastaan ennen tätä yksilöä. Vaihtoehtoja löytyy toinen toistaan upeammassa värissä.
Omani on musta-valkoinen. Jos Pouf alkoi houkuttamaan, niin suuntaa tänne :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti