perjantai 12. joulukuuta 2014

Molo Kids PRE-SPRING 15

Jihuu niin jännittävää, kun kevät mallistot alkavat jo putkahdella kauppoihin. Seuraan ja odotan aina orjallisesti uutuuksia muutamalta merkiltä. Yksi niistä on Molo Kids.

Meillä oli tänään Charloten kanssa tyttöjen päivä ja päätettiin suunnata kaupungille. Tyttö sai aamulla itse päättää meneekö päiväkotiin vai jääkö kotiin. Valinta oli ilmeisen helppo. "Isi menee töihin ja minä menen äidin kanssa kaupungille". Menimme jo heti kymmenen maissa kaupungille kiertelemään. Jalkani veivät automaattisesti kohti Molon rekkejä. Ehdoton suosikkini uudesta mallistosta on kaikki kukkakuosissa! Talven mallistosta myös kukat sytyttivät eniten. Ilmeisesti en vielä ole saanut niistä tarpeekseni :).

Eniten ehkä iskee juurikin tuo värimaailma kukkaprintissä. Kaikki suosikkivärini yhdessä. Toivottavasti myös Charloten ;).

Käytännölisyytensä vuoksi valitsimme Carlene mekon. Talvimallistosta meillä on ollut saman mallinen mekko, mutta pitkähihaisena. Juurikin passelin kapoinen neidillemme. Olen tykännyt käyttää mekkoa niin sukkahousujen, kuin leggareiden tai farkkujenkin kaverina.

Tämä Carlene mekko on mukavan kevyt ja ohkainen. Ajattelimme että käytämme sitä nyt pitkähihaisen aluspaidan tai neuletakin kaverina. Kesällä taas sellaisenaan.


Nyt mekon kaveriksi voisi laittaa esimerkiksi neuletakin ja sukkahousut. Päähän hauskan hiuspannan. Nämä kaikki meiltä löytyykin, lukuun ottamatta juuri tuota kyseistä pantaa.

Kesäinen look olisi passeli pienelle tyyli-lyylille vaikka tyttöjen kaupunkireissulle ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti