keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Laiskajaakko

Laiskajaakko tässä terve!

Huh,  miten aika onkaan rientänyt ja ihan kuin vahingossa blogikin viettänyt parin kuukauden hiljaiseloa. Paljon olisi ollut asiaa, mutta jotenkin blogi on nyt vain kiireen keskellä jäänyt. Olen tehnyt viime aikoina paljon iltavuoroja ja se selvästi näkyy aina kirjoitustahdissani. Joulukuu oli taas aamuvuoro painotteinen ja silloin tulikin juttua ihan eri tavalla.

Viimeiset pari viikkoa meni omia kolmikymppisiä järkkäillessä. Samassa rytäkässä oli hääpäivä, mutta kaikista kemuista on nyt kunnialla selvitty, ja hauskaa oli! Kiitos vielä tätäkin kautta kanssajuhlijoille :).Siskoni taisi napata juhlissa kuvia joten voisin laittaa niitä nähtäville jossain kohtaa.. vastapainoksi täällä jo usein nähdyille lastenkutsujen kuville ;).

Noh, asiasta toiseen ja katse kohti kevättä. Ihanat lastenvaate kevät ja kesämallistot herkullisineen kuvineen ovat täyttäneet nettikaupat. En ole tällä kertaa mieltynyt mihinkään yhteen tiettyyn vaan tuntuu, että suosikkeja on joka merkiltä ja hyvin erityylisiä. Tässä kohtaa alkaa väistämättäkin miettimään tunnistaako sitä enää edes tyyliään ;).

Kautta linjan aika hempeää, eikös? :)
BillieBlushilta odotin jossain määrin enemmän, sillä syys- ja talvimallisto oli niin kovasti mieleeni. Toisaalta monet kauniit yksityiskohdat eivät pääse kuvissa oikeuksiinsa. Innolla odotan niidenkin saapumista kauppoihin :) Aki ja Charlotte kävivät kahdestaan viime viikolla POMPdeLux- ja Silverjungle-kutsuilla. Itse en nähnyt vaatteita livenä, joten hieman jännittää mitä kaikkea kutsuilta kotiutuu. Silverjungle on muutenkin meille uusi tuttavuus, joten jännityksellä odotan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti