keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Paketointivinkkejä osa 2

On ne tietyt ihmiset, joille tuntuu mahdottoman vaikealta keksiä lahjaa. Tällaisia voi olla mm. teini-ikäiset siskot ;). Niille luottolahjani on lahjakortti. Usein ostan sen johonkin tiettyyn vaateliikkeeseen. Tänä vuonna Stockmannille. Uskallan tämän paljastaa täällä, sillä tiedän etteivät he seuraa blogiani :).

Ajattelin paketoida lahjakortit tänä vuonna hieman erillä tavalla...
...ja noh, pieni jäynähän tässä piilee ;)

15-vuotiaan suosikkilahjahan noin yleensä ottaen on erittäin paksu runokirja vuodelta miekka ja kivi ;).

Kirpparilta se löytyi huikeaan yhden euron hintaan. Ihan käypä hinta lahjapakkauksesta.

Tähän salaisuuden kätkevään lahjapakkaukseen tarvitset paksun, hyvin sidotun kirjan. Tämä syntyy aika vähillä välineillä. Kirja, pensseli, liimaa ja mattoveitsi. Liimaksi käy varmastikin melkein mikä vain hyvä liima, mutta käytin itse kiiltävää Decoupage lakkaa.


Sivele kirjan kyljet liimalla tai lakalla. Laita yön ajaksi jotain painavaa kirjan painoksi. Seuraavana päivänä kirjan kuivuttua piirrä leikattava alue. Leikkaa mattoveitsellä.

Voit tehdä kolosta niin syvän kuin vain jaksat. Vois myös tehdä kolosta huomattavasti isomman jos haluat kätkeä jotain suurempaa, tai tehdä kirjasta vaikkapa korurasian. 
Sivelin myös leikkaamisen jälkeen kolon sisäreunat lakalla.


Mielestäni helppo ja kiva askartelujuttu.

Jätin pari ensimmäistä sivua leikkaamatta ettei yllätys ihan heti paljastuisi. Jouluna nähdään viitsivätkö tytöt edes avata kirjojaan.. ehkä kannattaisi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti