tiistai 24. kesäkuuta 2014

Popin alet!

Popilta löytyy paljon ihanan pehmeitä ja iloisen värisiä perusvaatteita. Mukavia puettavia päiväkotiin, ja kävimmekin ostamassa elokuuta varten iloisia raitoja reilummassa koossa. 2-vuotias neiti käyttää tällä hetkellä kokoa 86 ja 92. Ostin kuitenkin uudet vaatteet koossa 98, sillä näissä kyseisissä vaatteissa leveillä resoreilla pystyy kivasti säätelemään hihan-ja lahkeenpituutta. 98-koon paidat ilman resoreita taas olivat aivan liian suuria.


Näitä kokeiltiin kaupassa, mutta pitihän sitä vielä kotonakin testata. Säästämme nämä nyt elokuulle päiväkodin alkuun. Odotan vielä Babyshopin pakettia saapuvaksi mikä sisältää Molon printtipaitoja. Ne kylläkin tuli tilattua koossa 92, että saas nähdä ovatko jo liian justiinsa.

Olen nyt jo pidemmän aikaa suosinut Popin ja Molon vaatteita. Istuvuus on ollut hyvä ja ne ovat pitäneet mallinsa. Muita kyseisten merkkejen fanittajia paikalla? :)

ps. Charlotella on taas hiukset kasvaneet tämän äidin makuun liian pitkäksi! Mites olisi oikean oikeasti lyhyt ja napakka polkka? Luottokotiparturimme taitaa saada piakoin puhelun ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti