perjantai 13. kesäkuuta 2014

Nyt se alkaa!

...Tittidiii alennusmyynnit!

Mikäs sen mukavampaa, kuin jännätä onko jo pitkään himoitsemasi tuotteet tulleet alennukseen!
Meidän tapauksessa pikkuneidin odotus palkittiin :) Joka kauppareissulla hypisteltiin, kokeiltiin, manguttiin ja ehkä vähän raivottiinkin timantti-vilkku-tennareita, ja nyt ne on kaapissa odottamassa ensi vuoden kesää. Koko piti tietenkin arvioida summamutikassa, mutta tähän mennessä arviot ovat osuneet nappiin, joten sormet ristissä!

Kengät ovat Skechersin ja sen verran arvokkaat normaalihinnaltaan, ettei tämä äiti niihin kesän alussa taipunut vaikka kuinka herttaisesti pyydettiin. Stockmannillahan siis alkoi tänään Alet ja tuotteita siis jo heti 40 prosentin alennuksella. Kipin kapin kaupoille!

Omat suosikkini löytyy Molo Kidsiltä, mutta mukaan lähti nyt vain yksi mekko. Melkoisen onnellinen tyttö on siitäkin... omasta sammakkoprinssistään, ollaanhan me siitä jo satujakin ehditty lukea :)

Charlotte sai myös vähän muutakin, mutta tein itsekin hyviä löytöjä. Esimerkiksi neljä kappaletta uusia tyynyjä, pusero, neuletakki ja huppari. Niin, ja tosiaan pari päivää sitten ostin Iskusta uuden maton -50%. Ihanaa mikä fiilis hyvistä ostoksista tulee! Suosittelen! :)

2 kommenttia:

  1. Määki olin perjantaina stokkalla, ei törmätty..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oisit soittanut! Oishan sun pitänyt tietää että mä olen siellä ;D

      Poista