tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kameraton lomailija

Uskomatonta, mutta niin se vain lähes kahden kuukauden mittainen loma tuli päähänsä. Lomasuunnitelmat muuttuivat matkan varrella moneen kertaan. Mietittiin äkkilähtöä ulkomaille, risteilyä, muumimaailmaa yms. Lopulta käveltiin tylsästi (mutta erittäin tarpeellisesti) kodinkoneliikkeeseen ja ostettiin uusi liesi ja astianpesukone. Matkabudjetti meni sitten siinä, mutta jos me yritettäisiin sitten talvella uudestaan päästä reissuun :)

Charlotte pääsi Ranuan eläinpuistoon ihmettelemään jäätelökarhua ja bambia joka oli kadottanut ystävänsä Rumpalin. Rannalla on käyty iltauinnilla harva se ilta  ja jäätelötkin on tainneet upota siinä sivussa (mahaamme, ei mereen).

Olemme käyneet ihmettelemässä pientä vauvaa ja kuulemassa, kun hänelle annettiin hieno nimi. Charlotte yrittää vakuuttaa meitä, että nimeksi tuli "mehu". Koska äiti ja isi ei usko, hän lopulta paljastaa, että oikeasti nimi on "kenkä".

Itse olen tehnyt päiväkotivaateostoksia, viettänyt ihania tyttöjeniltoja ja käynyt joululahjalipulla kuuntelemassa Rotuaaripiknikin artisteja. Sain terassille uuden ilmeen ja kuviakin olisin mielelläni laittanut ellei kamera olisi ollut viimeiset kolme viikkoa lainassa.

Vaikka loma on ohi, niin kesä ei! Työvuorolistat näyttää iisiltä, mikä tarkoittaa että ehdin vielä nautiskella kesästä. Yhdet häät edessä ja vimmattu matkailuauto jahti päällänsä!  Itselläni olisi vielä yksi toive tälle kesälle jäljellä, nimittäin Jyväskylän asuntomessut. Oletteko jo käyneet? Kannattaako mennä?


Jäätelökarhu <3

2 kommenttia:

  1. Anni Kenkä-Mehu Mulari kiittää kanssajuhlijoita, hihih...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kääk kenkä-mehu :D ehkä me keksitään jokin sopivampi lempinimi ;)

      Poista