perjantai 6. kesäkuuta 2014

Kesäkynnet

Korvakoruista, kynsilakoista ja meikeistä, niistä kaikista voi olla montaa eri mieltä, ja näkemystä siitä missä kohtaa ne ovat sopivia lapsille. Joissain kulttuureissa korvakorut laitetaan heti lapsen synnyttyä, eikä se suututa minua millään tavalla. Jokainen tyylillään. Unkarinmatkalla ihmettelivät, miksi ihmeessä Charlotella ei ole vielä korviksia. Googlettelin huvikseni keskusteluja lasten korvakoruista ja aika suurta hajontaa siinä oli, että missä iässä korvakorut oli laitettu. Äkkiseltään en pysty keskustelujen perusteella sanomaan, että mikä vaikuttaisi yleisimmältä iältä. Mutta älkää pelätkö, että uutisena olisi pikkuneidin korvissa kimaltavat korvanapit. Charlotte kauhulla katsoo minun korvakorujani ja toteaa että äidillä on pipi :)

Mitä esimerkiksi kynsilakkaan tulee, ollaan me aika lepsuja tässä asiassa ja siksipä 2-vuotias tyttäremme onkin tänä kesänä saanut kynsilakkaa kynsiinsä :) Charlotte on tottunut näkemään minut iloisen värisissä kynsissä ja osaakin jo pyytää lakkaa myös itselleen. Silloin tällöin hän sitä saa, ei jatkuvasti.

Koska kynsilakka on erittäin allergisoivaa suosittelen käyttämään lapselle herkälle iholle tarkoitettuja lakkoja. Yksi vaihtoehdoista on IsaDora. Kipaisin tänään Stockmannilta pari pulloa. Olivat nimittäin kanta-asiakastarjouksessa! Vink Vink ;)

Muistakaa myös, että kynsilakanpoistoaineissa käytetään vaikuttavana aineena asetoonia, joka on terveydelle haitallinen liuotin. Myös asetoonittomia, bioalkoholiin perustuvia kynsilakanpoistoaineita on markkinoilla! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti