tiistai 3. kesäkuuta 2014

Venähtänyt retki Hailuotoon

Ihana loma ja vapaus tehdä mitä haluaa! Meidän kohdalla se ei tarkoita sitä, että nukuttaisiin pitkään tai vötkisteltäisiin kotosalla. Luojan kiitos kumpikaan meistä, ei minä eikä mies, tykkää "vaan olla". Toki lepohetki tekee hyvää aina silloin tällöin, mutta muuten meidän on kyllä vaikeaa olla paikoillaan. Aki heräsi tänään ensimmäisenä, ennen seitsemää. ... ettei vaan päivä mene hukkaan ;)

Eilen käytiin kaupungilla shoppailemassa ja iltapäivästä meillä kävi hieroja. Loppuillasta ehti vielä katsomaan agilitykisoja. Tänään suuntasimme kohti Hailuodon saarta. Ei mitään erityisen hienoa syytä paitsi, että siskoni oli saaren kahvilassa tuurailemassa, joten saatiin tekosyy ei niin terveelliselle lounaalle ;)

Sää oli aika mieletön. Katsokaa miten meri kimaltaa!! Se on aurinko <3

Vielä silloin, kun lauttoja oli kaksi.

Kaikki meni oikein kivasti, kunnes toinen lautoista sanoi riks ja poks. Lautta oli vartin verran aikataulusta jäljessä eli not bad, mutta siinä kohtaa, kun tajuttiin, ettei tulla mahtumaan lauttaan, ei mieli ollut kovin korkealla. Akin kanssa menomatkalla puhuttiin, miten paljon aikaa matkustamiseen tuo lyhyt matka saareen oikeasti vie. Puhuttiin, että edes takaisin kaiken kaikkiaan sen pari tuntia kun menet paikan päälle hyvissä ajoin. Siinä kohtaa, kun olimme odottaneet Hailuodon puolella lauttaa sen pari tuntia, sovittiin ettei enää lasketa. Koko hommasta oli tulla melkoinen fiasko, mutta sää pelasti tilanteen täydellisest  ja auto hävisi merenrannalle sata nolla!

Pieni tuliainen käsityömyymälästä; Luovon puojista. Uusi koru pikkuneidin huimaa vauhtia kasvavaan korukokoelmaan. Suosittelen piipahtamaan! Vaikka mitä kivaa niin itselle kuin lahjaksikin, ja hinnat yllättivät täysin. Ostin tämän kaulakorun itselleni viiden euron hintaan!

Mukava päivä oli! Illalla käytiin vielä siskoni kanssa katsomassa elokuvissa Pahatar 3D:nä. Suuret suositukset siitäkin :) Oli paljon parempi mitä odotin.

Kaikkea kivaa tiedossa myös huomiselle. mm. Charlotelle heppa-ajelua ja itselleni kynsihuolto :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti