tiistai 25. helmikuuta 2014

Vaaterumba jatkuu...

...kollaasia puskee, sillä en pääse yli tästä kevätvaate-vimmasta! Vaatteet on pyörineet ajatuksissa, niin ensi vuoden talven ale-hankintojen osalta, kuin taas kevätuutuuksien. Olen myös ahkerasti myynyt sitä sun tätä.

Olimmekin sunnuntaina myymässä Charloten päiväkodin kirpparilla. Valitettavasti pienten vauvojen äitejä ei juurikaan ollut liikkellä, joten ei pääse nyt oikein leuhkimaan tuotoilla. Windfleece rahat irtosi ja se on ihan hyvin olosuhteisiin nähden parin tunnin keikasta :)

Säntäsin suoraan kirppikseltä POMPdeLUX kutsuille. Mallistossa oli paljon roosaa, sinistä ja keltaista. Keltainen näytti niin ihanan kesäiseltä ja pirtsakalta, mutta lälläri mikä lälläri... ei uskaltanut tilata. Päädyn useimmiten vaaleanpunaiseen sillä aina löytyy jotain mihin sitä yhdistää.

Viime kesän alesta tuli hamstrattua haalareita, joten nyt skippasin ne suosiolla. Ohkaiset ja rennot haaremihousut oli viime kesän käytetyimmät housut, joten ne olivat meidän must have. Ohkaista alupaitaa niin pitkä-kuin lyhythihaisenakin. Leggarit, joita voi käyttää hameen alla tai mikseipä vaikka shortseihin yhdistettynä. Huivi oli heräteostos. Viime kesänä ostettu roosan värinen huivi on ollut ahkerassa käytössä, joten se saa kaverikseen nyt sinisen kolmiohuivin.

Charlotte on muuten aivan hulluna asusteisiin... kehen lie tullut ;) Korut on se isoin juttu. Nyt myös huivit. Tänään piti ostaa Hennesiltä neidille uudet Hello Kitty-aurinkolasit. Hän yritti myös muina miehinä kävellä liikkeestä ulos kuuden hiuspompulapaketin kanssa. Kiinnostusta pinneihin ja hiuskoristeisiin riittää, mutta niitä ei saa kuitenkaan millään laittaa hiuksiin.

Stockmannilla Charlotte hypisteli kaikkia mahdollisia huiveja todeten aina; "iiiiihanaa!". Aki kysyi, miten Charlotestakin on tullut tuollainen vaatehirmu? ...Geenit? ;) Toisessa hetkessä neiti olikin jo sännännyt huivien luota aurinkorasvatestereiden kimppuun ja katseli meitä kasvot rasvan peitossa. Kauppareissut tuon vilperin kanssa ovat päivä päivältä haastavampia. Milloin se helpottuu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti