sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ihanan tyttömäistä kesäksi

Käytiin Jasminissa heräteostoksilla, ja mitä kaikkea ihanaa sinne olikaan tullut! Mayoralin ja Billieblushin mallistot olivat ihanan tyttömäisiä ja herkkiä. Mayoralilla on paljon pastillisia sävyjä, pitsiä ja kukkakuosia, suloisia tyttömäisiä vaatteita. Billieblushilla on kivoja neuletakkeja ja tyllihameita. Pirtsakan värisiä housuja ja kimallusta.

Tässäpä kokonaisuus, jota en voinut vastustaa!

Hattu on Mayoralin, tunika ja kimalleshortsit Billieblushin. Charlotte käyttää tällä hetkellä vaatteissa kokoa 86 ja olenkin ostanut kesäksi kokoa 92. Tunika on kuitenkin kokoa 102! Kokeiltiin sitä päälle ja käytetään sitä aluksi mekkona, sitten tunikana ja lopuksi vielä puserona. Melkoisen hyvää vastinetta rahoille, vai mitä sanot! :)





Hattu on kyllä super söötti ja Charlotte tykkää siitä itsekin. Jos näet näitä näin pienille sopivassa koossa, niin ei kannata odottaa vaan ostaa samantien. Nämä menee aina nopeasti ja viime vuonna jäätiinkin ilman.

Stockalla törmättiin myös pandakavereihin ja eihän me voitu niitä kauppaan jättää!

Ihan tässä alkaa jo innolla odottamaan kesää! :)


2 kommenttia:

  1. Ihania löytöjä! Oliko hattuja muissa väreissä? Olisi hyvä 1v tyttöjen valokuvausrekvisiitta, niin ja tietenkin meidän omalle neitokaiselle :)

    Terkuin Anne


    Terkuin Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne! Muistaakseni juuri tätä hattua ei ainakaan Jasminissa ollut muuta kun vaaleanpunaisena. Isommille tytöille oli sitten enemmän vaihtoehtoja. Näitä tulee yleensä myös Hennesille. Nextin nettikauppaan tuli myös viime kesänä tämän tyylisiä useampikin vaihtoehto, mutta myytiin nopsaan loppuun joten kannattaa käydä aina välillä vilkuilemassa :) Itse asiassa ostin tämän asukokonaisuuden juurikin mahdollista kesän hellepäivän valokuvausta silmällä pitäen ;)

      Poista