sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Ihana pyykkipäivä!

Ihanaakin ihanampi pyykkipäivä on sellainen, että iholla leijailee raikkaan pyykin tuoksu ilman, että on tarvinut nähdä tippaakaan vaivaa.

Puhdas tuoksu on peräisin pullosta! Äitini oli sujauttanut onnittelukortin mukaan hieman shoppailurahaa ja päätin kerrankin käyttää sen itseeni.

Ilahduin suunnattomasti joulun aikaan, kun kuulin, että markkinoille on tullut tämä uusi raikkaan erilainen tuoksusarja. Sokoksen sivuilla tuoksuja on kuvailtu seuraavanlaisesti:

Clean-tuoksusarja syntyi halusta luoda jotain yksinkertaista ja kaunista monimutkaiseen maailmaan. Sarja on sinulle, joka et halua painavaa parfyymipilveä ympärillesi, vaan valitset mieluummin puhtaan, raikkaan ja luonnollisen tuoksun.

 Clean-tuoksujen inspiraationa on ollut puhdas saippua ja sen luoma suihkun raikkaus iholla. Raaka-aineet saadaan luonnon eteerisistä öljyistä ja kasveista, eivätkä tuotteet sisällä kovia kemikaaleja. Pakkaukset ovat kierrätettäviä.

Fresh Laundry on kuin nuuhkaisu juuri pestyä, auringon kuivattamaa t-paitaa, Shower Fresh viettelee suihkun raikkaudellaan ja Warm Cotton kietoo sitruunan, syreenin ja meripihkan hellään huomaan.

Ensinuuhkaisulla mieleeni tulee vastapesty pyykki. Rakastan sitä tuoksua ja olen jo liian pitkään kaivannut sitä! Meillä kun nykyään käytetään hajusteettomia pesuaineita. Puhuin vuosia siitä, että jos huuhteluainetta saisi parfyymipullossa, niin ostaisin heti! Kuulostaako hullulta? :) 

Joka tapauksessa, toiveeni on kuultu ja tästä päivästä lähtien suosikkituoksuni arkikäyttöön on Warm Cotton. Oli vaikeaa tehdä valinta kaikkien eri tuoksujen välillä. Kaikissa tuoksuissa on jonkin verran samaa ja ne sekoittuvat liikkeessä nuuhkittaessa helposti toisiinsa. 

Ilokseni huomasin, että Clean-tuoksusarja on nyt Stockmannilla kanta-asiakastarjouksessa. Jos olet kaivannut raikkautta päiviisi, voi tästä sarjasta löytyä sinunkin uusi suosikkisi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti