torstai 20. helmikuuta 2014

Tuumailua kevätvaatteista

Hoksasin tänään, että talvilomaanhan on aikaa enää parisen viikkoa! Suunnataan minilomalle Budapestiin ja aloin pitkästä aikaa pohtimaan reissua oikein ajatuksen kanssa. Ihan ensimmäiseksi katsoin millainen sää siellä tällä hetkellä on, ja arvatkaas, keväkamppeet esille!


Charlotella on Ticketin haalari jemmassa, sekä Popin kuoritakki. Välikausihousut löytyvät Mololta, mutta ne ovat vielä aivan liian suuret. Ellen ehdi niistä tekemään jonkun kanssa vaihtokauppoja, joudun kipaisemaan kauppaan.

Tein pientä vertailua mustien välikausihousujen kesken:

Omakohtaisten kokemusten perusteella voin lämpimästi suositella Popin vaatteita välikauteen, mutta taas toisaalta, Hennesin talvihousut toimivat moitteettomasti!

Aina ei voi sanoa, että se kallein olisi paras, mutta sen olen huomannut, että istuvuuteen on usein kiinnitetty enemmän huomiota. Tietysti myös materiaaleissa ja vedenpitävyydessä löytyy eroja. Mikäli Molon välikausihousuista ei synny vaihtokauppoja, kipaisen Hennesiltä mustat housut testiin.

Fleecet ovat sen verran kinttaraksi jääneet, ettei niillä enää kevättä pärjää. Olen saanut sen verran kivasti Charloten vaatteita myytyä, että taidan satsata Popin windfleeceen. Väritkin ovat varsin herkulliset tänä vuonna :)

Aamulla todella ahdisti kevyempien vaatteiden puute. Kengätkin alkoi muodostua melkoiseksi ongelmaksi, mutta ratkaisu löytyikin kanarianreissun tuliaispussista :) Siitä huomenna lisää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti