tiistai 21. toukokuuta 2013

Vauhdin hurmaa!

Yksi Charloten saamista lahjoista oli pyöränistuin. Tuli kyllä tarpeeseen ja tästä on iloa moneksi vuodeksi! Ihan nauratti, miten näitäkin on kehitelty. Muistan oman oranssin istuimeni. Ei siinä ihan tällaisia mukavuuksia tainnut olla ;).



Asennettiin tuolia porukalla. Toinen luotti tekstiin, toinen ohjekuviin. Charlotti piilotteli ja sekoitteli osia. Alussa tuntui ettei koko hommasta taida tulla koskaan valmista, mutta tunnin pähkäilyn jälkeen tyttö istua törötti istuimessaan.


Käytiin heti pienellä pyörälenkillä. Charlotte nautti kyydistä ja naureskeli välillä äidille joka pyöräili rinnalla. Piipahdettiin kaupassakin pyörillä. Onpa nyt tosi kiva kun ei tarvitse autolla kauppamatkoja tehdä. Vaunuillakin pääsee kauppaan mutta Akia on vaikeampi suostutella niille reissuille :).


Istuin on siis Hamaxin ja Sleepy mallia. Istuimen kaltevuutta voi siis hieman säätää. Toisin sanoen pyöräilyn lomassa voi ottaa pienet nokoset. Aika uskomatonta :) Istuinta saa kallistettua juuri sen verran ettei pää retkota eteen päin nukkuessa. Kätevää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti