torstai 23. toukokuuta 2013

Kiukkupussin shoppailupäivä

Olo on kun jyrän alle jääneellä. Sellainen olo syntyy kun käy kiukkupussin kanssa kahdessa lastentarvikeliikkeessä koeistumassa turvaistuimia ja matkarattaita.

Suunnitelmat meni uusiksi eikä sitten ostettukaan sitä hehkuttamaani Cybexin Sironaa. Ai että jään kaipaamaan sitä kääntöominaisuutta! Todettiin se kuitenkin lopulta liian ahtaaksi ja päädyttiin toiseen istuimeen. Istuimen kallistusominaisuutta ei valitettavasti voi nyt hyödyntää meidän autossa. Auton penkit ovat niin ihmeellisen malliset ja isofixit poikkeuksellisen alhaalla että tuntui ettei autoon sopivaa istuinta ole olemassakaan. Istuin joudutaan nyt säätämään lepoasentoon jolloin se on meidän autossa istuma-asennossa. Kuullostaa aika ihmeellisen ihanalta, eikös -.-?

Toinen murheenkryyni on ollut matkarattaat. Vaunujen ostaminen oli superhelppoa niin miten sitten matkarattaiden ostaminen niin vaikeaa? Kai tässä hankinnassa budjetti hankaloitti hommaa. Nykyiset matkarattaat on olleet meillä kovassa käytössä ja tuntui ettei perus Gracon matkikset enään pysy meidän menossa mukava. Tulevilta matkarattailta vaadin tilavuutta, työntöaisan säädettävyyttä, mielellään ilmakumirenkaita, selkänojan makuuasentoon säätyvyyttä, yhtenäistä työntöaisaa, yhdellä kädellä kasaan taittamista, kasaantuu (tarpeeksi) pieneen kasaan, ja iloista väriä.

Tuo iloinen väri jäi puuttumaan sillä ostimme matkarattaat mustana! Nyt joutui kuitenkin antamaan värissä periksi sillä kaikki muut haluamani ominaisuudet matkarattaista löytyy! Hintakin oli budjetin rajoissa. Matkarattaiden hintalappu oli 329e, mutta saatiin siitä hieman alennusta jolloin mentiin alle budjetin, mikä oli 300e.

Meillä oli auto niin täynnä tavaraa ettei ostokset sinne mahtuneet. Esittelen ostokset huomenna kunhan saan ne hyppysiini :)

Jospa neitikin on huomenna paremmalla tuulella päästessään uusien rattaiden kyytiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti