torstai 9. elokuuta 2012

Syysvaatteet

Raskauden jälkeen oma kroppa on kuin tornadon jäljiltä, levinnyt vähän suntaan jos toiseenkin. Vaikka vaaka näyttää samaa lukemaa kuin ennen raskautta, kertoo housut silti aivan muuta. Lantio on ikävä kyllä venähtänyt yhden housukoon verran. Housujen ostaminen ei ole koskaan ollut mitään suosikki puuhaa. Tällä kertaa lähdin kuitenkin kaupasta pois tyytyväisenä.

Saldona, tummat perusfarkut - Ralph Laurenilta, Vimasta. Vaaleammat ja kulutetut - Armanilta, Stockmann. Lisäksi ostin mustat samettihousut (Stockmannilta) jotka jätin lyhennetteväksi, merkkiä en muista.
















































Sain myös pari neuletakkia. Syksy, mikä ihana tekosyy ;)

 Harmaa neuletakki Armanilta (Stockmann).

Musta, Ted Bakerilta (Stockmann). Neuleen juttu on selkäpuolella majailevat linnut.

Charlotelle etsittiin syysvaatteita kissojen ja koirien kanssa. Missään niitä ei enään oikein ollut, ja kaikki mitä on tulossa, on toppavaatteita. Toivottavasti pärjätään kuitenkin näillä hetken aikaa.


Valkoinen takki, Mayoral. Takissa on aivan ihanan pehmeä vuori!

Kukkatakki, Claire. Tämä takki oli siitä ihmeellinen että hihoja kääntämällä sitä pystyy käyttämään jo nyt, mutta kokonsa puolesta toivon sen sopivan myös keväällä.Tähän olisi kiva löytää myös housut kaveriksi.

Legginsit (hieman paksummat), Hilfiger.

Kengät/tossut, Mayoral.

Lakki, Benetton.

 Kaikki Charloten vaatteet (Benettonin lakkia lukuun ottamatta) Oulun Jasminesta.
Liikkeessä oli vielä paljon mekkoja ym kesävaatteita alennuksessa, sinne siis tekemään ihania löytöjä ensi kesää varten! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti