perjantai 31. elokuuta 2012

Perjantai

Lounastettiin tänään Minnan kanssa kaupungilla ja käytiinpä vielä oikein jälkkäreilläkin Pannukakkutalossa. Pannareilla tulee käytyä aika harvoin, vaikkakin ne on aivan super hyviä! Pannukakkuja saa niin suolaisena kun makeanakin ja valikoima on niin kattava, että varmasti jokaiselle löytyy jotakin (listalta löytyy yhteensä 96 eri vaihtoehtoa).


























Itse otin mansikka/valkosuklaapannarin ja oli muuten tosi hyvää! Otin lasten koon ja todella iso oli sekin. About 57 kcal, not so bad ;).


























Masut täynnä pannaria oli hyvä lähteä auttamaan Erika ja Tommia muutossa. Tämä muuttomies otti rennosti.


























Muuttaminen on ehkä hulluinta puuhaa mitä tiedän! Sitä roinaahan aina vaan ihmeellisesti kertyy, mistään ei raski luopua, mikään ei mahdu minnekkään ja ne tavarat on vaan jotenki saatava pakattua ja survottua sitten uuteen asuntoon. Ei käy kateeksi Erikaa ja Tommia! Heidän uudesta kodista tulee kyllä tosi kiva kunhan kaikki tavarat löytävät tiensä oikeille paikoille. Tupari kutsua odotellessa :)!

4 kommenttia:

  1. Nami nami pannukakkuja; milloin me mennään? Jepa jee; ihan varmaan Erika ja Tommi kutksuu meidätkin tupereihinsa; luulethan nääki niin?? Ps: toivottavasti Erika lukee just tän kommentin, hih!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voidaan mennä ihan millon vaan, sen verran herkkua oli :) Joo, ja luulen! Pitääpä kysyä lukeeko se mun kommentteja ;)

      Poista
  2. Hyvän näkösiä pannareita ja hauskoja juttuja muutenkin :) Luin tässä yhtäkkiä koko blogin taas kerralla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Mä olen kateellisena käynyt lukemassa sun urheilujuttuja, omaa urheiluinspistä odotellessa :)

      Poista