perjantai 3. elokuuta 2012

Siivouspäivä

Kuten otsikkokin kertoo, on meillä ollut siivouspäivä. Ilmat on olleet taas niin käsittämättömän omituisia että ei ole yhtään haitannut olla sisällä. Toissapäivänä ukkosti ja satoi rakeita!

Onko teillä tapana palkita itseänne siivousurakasta? Itse tykkään hakea kukkia ja niin tein myös tälläkin kertaa :) Ostan aina yhden isomman kukan ja kaveriksi vihreän lehden. Sillä saa jo ihan kivan näköisen "asetelman" aikaiseksi eikä se maksa viittä euroa enempää.

Vieraitakin meillä kävi. Charlotte sai lahjaksi ihanan laulukirjan jota ollaan jo yhdessä tutkailtukkin. Paljon on tuttuja lauluja mutta myös ihan uusia, itselleni vieraita lurituksia. Muskariakin me ollaan mietitty viime päivinä, mentäiskö vai tehtäiskö jotain muuta? ..ja mitä muuta? Vauvauinti ei ole meille koska itse en voi uimahallissa uida. Mites mammajumppa? No onneksi meillä on tässä vielä vähän miettimisaikaa :)



 Ainoa kukkaseni, SIAn teko-orkidea :) Aika kalliita mutta hyvässä hapessa se on jo porskuttanut monta vuotta. Onpa moni jopa kysynytkin miten saan sen pysymään hengissä ;)

 Mielestäni tässä kirjassa on tosi ihana kuvitus
 
 Katso äiti, mä osaan syödä itse! Välillä jopa ilman käsiäkin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti