sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kahdestaan!

Huomenna se iskä sitten lähtee töihin ja me tytöt jäädään kahdestaan! Jännittää kieltämättä. Ei se, että miten pärjään tytön kanssa kahdestaan, vaan se että mitä kaikkea me keksitään jotta saataisiin aika kulumaan. Nyt kesällä ollaan porukalla rytälletty menemään joka paikassa joten aika ei missään nimessä ole käynyt pitkäksi. Joka päivälle on ollut jotain aktiviteettiä.

Olen yrittänyt kaavailla jonkinlaista lukujärjestystä itselleni. Sitä ei tietysti pysty noudattamaan kirjaimellisesti, mutta se toimisi suuntaa antavasti.
Aamupäiviin kuuluu tunnin kävelylenkki, tai sitten kauppareissu kävellen. Kerran viikossa tehdään bussiretki esim kaupungille ja bussilla voidaan kerran viikossa myös mennä kylään mummolaan tai kaverille. Onko muuten joka kaupungissa matkustaminen vaunujen kanssa ilmaista? Voisin kuvitella että on. Muskarin toteutumista tässä vielä odotellaan, mutta se olisi mitä luultavammin kerran kahdessa viikossa.

Käytiin muuten eilen rompemarkkinoilla, Hiukkavaarassa :) Kameraa ei tullut otettua mukaan mutta oli tosi kiva tapahtuma ja porukkaa oli aivan mieletön määrä. Paras löytö taisi olla lasten kolmen istuttava keinu 6e. Ostin myös kaksi pitkää mattoa (uusia) 5e/kpl.

Tänään voitaisiin olla ihan vaan kotona ja nauttia. Ihanaa sunnuntaita kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti