keskiviikko 22. elokuuta 2012

Hyvä ruoka, parempi mieli

Jo monta kesää mun grillisuosikki on ollut yksinkertaisesti jauhelihapihvit. Ne on kivaa vaihtelua siinä vaiheessa kun makkarat ja täyslihapihvit pursuaa korvista ulos. Tänä kesänä ei kyllä sellaista ongelmaa ollut, ei tullut grillattua kun pari kertaa.

Tänään oli niin syksyinen ja kolea sää, että päätin tehdä suosikkipihvejäni ja kesäisen perunasalaatin uusista perunoista, ikään kuin kesäkauden lopettajaisiksi. Suosikiksi nämä pihvit ovat nousseet helppoudellaan, ja ei maussakaan mitään vikaa ole :)






































Ajatella, enään kuukausi ja päästään Charloten kanssa maistelemaan soseita! Jostain syystä neidille ei tahdo kelvata enään muut kuin Aventin pullot ja niitä pitikin tänään lähteä ostamaan lisää.



Aventilta on aikaisemmin ollut vain perus, kirkkaita pulloja mutta nyt erikoiseränä pinkkejä ja vaaleansinisiä. Otettiin tietysti pinkkejä! Nyt Charloten ollessa 3kk, saadaan ottaa Lifefactoryn lasipullot käyttöön. Meillä on muiltakin merkeiltä lasipulloja ja pidän niistä enemmän entä muovisista. Varsinkin silloin kun vauva syö vielä pieniä määriä onnistuu maidon lämmittäminen näppärästi kuuman veden alla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti