sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Uutta korurintamalla

Sunnuntai-traditioon kuuluu yhteinen hetki askarrellen ja näperrellen. Tähän luetaan kuuluvaksi myös korujen teko, joka onkin varsin simppeliä käsillä tekemistä, eikä kovin sotkuistakaan. Koruja on tehty sitä tahtia, että myös helmivarastomme kaipasi kipeästi täydennystä. Siispä klikkasin itseni luottokauppaamme AlexAndAlexaan, mutta harmikseni totesin, että puuhelmet ovat kokonaan joko poistuneet tai loppuneet heiltä.

Tiimaria ei enää ole ja täällä Oulussa tietääkseni vain Sinooperi tarjoaa hieman laajemman valikoiman. Sinooperissa oli perushelmiä, mutta ei kaipaamiani lapsellisempia kuviohelmiä. Onneksi löysin ensi hätään Sinellistä nalleja, kukkia ja sekalaisen sakin pieniä kuviohelmiä. Edelleen etsinnässä "helmikauppa" josta saisi vähän erilaisempia helmiä. SAA VINKATA! :)

Ostimme Bauhausista tämän superkätevän laatikon, johon saa järjesteltyä helmet siististi omiin koloihinsa. Tarkkaa hintaa en muista, mutta alle kymmenen euroa joka tapauksessa.

Sinooperista ostimme muovisia helmiä kaikissa sateenkaaren väreissä. Näistä onkin tehty jo useampi koru. Teemme korut vähän vahvempaan 1,2mm:n kuminauhaan. Ovat kestäneet käytössä ja yksikään koru ei vielä ole mennyt rikki. Kaupan korut eivät tahdo kestää.




Yhdistelemme sekaisin puu- ja muovihelmiä. Tärkeintä on että tehdään vaan...

Opetellaan samalla myös värejä ja lopuksi siivoamista ;).

Usein käytämme myös kirjainhelmiä ja nimikoimme korun, jolloin ei tarvitse pelätä, että koru eksyy väärän lapsen reppuun päiväkodissa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti