maanantai 8. syyskuuta 2014

Ravintolapäivä

Tuntuu, että meillä on viime aikoina ollut monen moista tapahtumaa ja vielä muutamat edessä päin.

Otimme osaa mm. ravintolapäivään asiakkaiden muodossa. Tarkoitus oli lenkkeillä päivä "ravintolasta ravintolaan", mutta ei niitä kilometrejä ihan niin paljoa kertynyt mitä kuviteltiin.

Charloten ehdoton suosikki oli Nakkikuppila. Nakkien lisäksi kuppila tarjosi varsin viihdyttävää musisointia :P. Ei kyllä pikkutyttö voinut olla muuta kuin tyytyväinen.

Kävimme myös maistelemassa museon henkilökunnan tehtailemia leivonnaisia. Charlotte tykkäsi pumpernikkelistään, mutta valikoima ei ollut itselleni se mieleisin.



Sen sijaan Köökin lista osui ja upposi. Maisteltiin porukalla kaikkea, mitä listalta löytyi. Ribsit olisivat kaivanneet pidempää kypsennystä, mutta kyllä ne syödyksi tuli :).


Nepalilaisia makuja. Valitettavasti kaikkia annoksia ei enään saatu, mutta otettiin sitä mitä oli jäljellä. Hyviähän nämäkin oli, mutta melkoisen ylihinnoiteltuja :/.


Käytiin vielä meksikolaisen ravintolan ovella, mutta sieltä oli ruoka jo kokonaan loppunut. Ravintolapäivän suksee oli siis mitä ilmeisemmin yllättänyt monen ravintoloitsijan. Ideana aivan ihana koko ravintolapäivä. Ihan varmasti ollaan liikenteessä taas seuraavallakin kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti