torstai 11. syyskuuta 2014

Joutilaan kiirettä

Aivan kun arki olisi hektisempää, nyt kun työtuntejani on vähennetty. Charlotte on päiväkodissa 12 päivää kuukaudessa ja tietysti kotipäivätkin vilkkaan 2-vuotiaan kanssa käy välillä ihan työstä. En kylläkään valita, mutta jossain se kiire vain sitten näkyy, kuten nyt esim. tässä blogin kirjoitustahdissa.

Koska päiväkotia on nyt vähemmän, niin olemme ottaneet mukaan pari harrastusta.
Joka toinen viikko käymme taidemuseolla värikylpykerhossa taiteilemassa ja sehän kuuluikin harrastuksiimme jo vauva-aikana. On ollut mukavaa palata takaisin katsomaan, että mitä uutta annettavaa kurssilla on hieman isommalle lapselle.

Toisena harrastuksena on taaperojumppa 1-2-vuotiaille. Jumpassa toimitaan yhdessä vanhemman kanssa ja "jumppa" voi olla esim. hippaa, temppurataa ja erilaisia liikuntaleikkejä. Charlotte käy jumpassa isänsä kanssa ja tykkää kovasti. Hän sai valita itse oman jumppapukunsa ja tyylilleen uskollisena valitsi röyhelöpuvun. Itsekin hieman sekosin kaupassa, enkä voinut vastustaa kasarisäärystimiä :D.

Kuvat on sitä luokkaa, ettei äidillä ole harmainta hajuakaan miten liikkuvaa lasta kuvataan :D

 Ostettiin tänään markkinoilta viiruhäntä. Aika mieleinen kaveri ja tykkää tuo otus myöskin tanssimisesta :)

Vähän välineurheiluksihan tämä meni mutta menkööt! Ostimme itse asiassa parikin pukua. Toinen ilman röyhelöä ja toinen tämä kuvissa esiintyvä. Parit legginsit kaveriksi.

Valitsimme sellaiset puvut, joissaon hihat. Vaaleanpunainen on Lindexiltä ja musta puku sekä legginsit ovat Hennesiltä. Säärystimet Name it.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti