keskiviikko 17. syyskuuta 2014

3 X Syksyn suosikkimekko

Luulin, että meidän pikkuneidistä kasvaisi samanlainen poikatyttö kuin äidistään tuossa iässä, mutta rakkaus mekkoja kohtaan on roihahtanut liekkeihin! :P

Kesän alussa väännettiin ja käännettiin mekoista  ja juurta jaksaen selitettiin, että mekot ovat kivoja kesällä ja on viileämpi olla. Lopulta luovutusvoiton kautta 2-vuotiaamme taipui mekkoihin ja nyt ei sitten muut kelpaakaan. Katse siis lämpöisempiin mekkoihin! Kolme suosikkia tulee tässä!

Molon trikoomekko, joka ainakin omiin hyppysiini tuntuu mielyttävältä ja voin kuvitella, että siinä on helppo olla. Koot 92-116 cm. Näyttää olevan tällä hetkellä Stockmannin kanta-asiakas-tarjouksessa, vink vink ;)

PDL-ihastuttava mekko, jossa kaunis kimallenauha molemmissa hihoissa. Saatavana kolmessa eri värissä; rose, eggplant ja grey. Ykkösvaihtoehtoni olisi ollut harmaa, mutta koska se oli jo nyt! loppuunmyyty, niin mennään rosella :) Vain pikkutytöille.

Billie Blushin sininen simppeli pitkähihainen neulottu mekko. Hieman puffatut hihat. Sydänkuvioissa on sopivasti glitteriä. Loistava mekko kylmiille päiville! Saatavilla esimerkiksi Jasminista, tai OIH! lastenvaatekaupasta. Koot 67-152 cm.

Iskeekö nämä suosikkini teihin ollenkaan? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti