perjantai 8. marraskuuta 2013

Ruskea lammas

Voi kääks mitä sään vaihtelua? Lunta, vettä, räntää ja kaikkea siltä väliltä! Muuten ei niin väliksi, mutta ihme säätämiseksi menee vaatetuksen kanssa. Trenssit ja muut ehdin jo pakata pois, mutta sitten yhtäkkiä onkin ihan lupsakka ilma. Viime päivinä paras kaveri on ollut tuulitakki. Ei ehkä se tyylikkäin, mutta perin suomalainen ainakin ;) ... ja jos kipittää väliä päiväkoti-työpaikka-koti, niin onko sen loppujen lopuksi niin väliä.

Ostin jo hyvissä ajoin, kuukausi sitten, uuden talvitakin. Siis sellaisen rehellisen tooosi lämpimän talvitakin kaikkien villakangas-ja kevytuntsikoiden kaveriksi. Edellinen kunnon toppatakkini onkin palvellut jo kolme tai neljä vuotta, joten johan tuota raski uuden ostaa.

Kaivoin myös syys-ja talvikengät esille sekä lankkasin ja suojasin kaikki uuteen uskoon.

Huomasin, että porukasta löytyi musta ruskealammas!


Kengät ovat UGGin ja aivan supermukavat jalassa, ja MYÖS LÄMPIMÄT! Siltikään en tainnut viime talvena käyttää kenkiä kertaakaan. Mustat kengät yksinkertaisesti ovat enemmän mun juttuni. Lupaan kuitenkin nyt tulevana talvena korjata asian ja ulkoiluttaa näitäkin kavereita :)

Rakastan kiilakorkoja! Yllä olevasta kuvastakin löytyy neljät. Ne antavat kivasti ryhtiä, mutta niillä on myös helppo kävellä. Charloten kenkäasiat on kunnossa. Ostin vielä viime kauppareissulla lämpimiä lampaankarvapohjallisia jottei pakkaset pääse yllättämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti