keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Rakas Joulupukki...

Joulukuume ei ole kadonnut minnekään ja olen tässä ehtinyt jo suunnitella joulukortteja, ostanut jouluvaloja (vielä ei kuitenkaan paikoillaan), ja kotiuttanut kuusenmaton :D Mattokin käytetty pesulassa joulua varten. Jossain vaiheessa kun saisi sitten sen joulusiivouksen tehtyä. Olen miettinyt lahjoja läheisille, ja samalla mietin itsekkäästi myös omia toiveitani ;) Huomaan aina jouluisin ja syntymäpäivinä sanovani ettei tule mitään lahjatoiveita mieleen, mutta kun vähän käyttää asiaan aikaa niin johan alkoi löytämään :D

Tarvitsisimme kipeästi uuden veitsisetin, ja haluaisin mieluusti juuri tuollaisen telineen myös jotta veitsiä voisi säilyttää pöydällä eikä laatikoissa (pikkuneiti kun aukoo laatikoita koko ajan). Muutenkin juuri tuon kyseisen sarjan ulkonäkö miellyttää kovasti.

Keskellä pitäaikainen himotukseni kohde Marc Jacobsin hiiriballeriinat.

Listalta löytyy myös meikkauspeili, huppari, raikas tuoksu, rannekoru, munakello (onnistuin rikkomaan munakellomme pari viikkoa sitten :D) ja Deko-lehti.

Tuntuu että nyt olisi oikeasti paljon hankintoja edessä. Esim. juurikin tuo veitsisetti, uusi mikro, teeman sinisiä lautasia, paistinpannu jne. Halusin kuitenkin listalle enimmäkseen omia henkilökohtaisia toiveita ;)

Sitten tein oman listan myös Charlotelle. Mukavaa tämä haaveilu ;)


Leikkikeittiö (minkä hän kyllä saakin). Ruokia ja astioita keittiöleikkeihin.
Titi-nalle dvd.
Leikkikamera (ei tarvisi koko ajan mankua äidin kameraa)
Sylvanian Families iso talo mitä voisi täydentää vuosien mittaan. Eläinperheet ja kalusteet ostettava erikseen.

Sellaisia toivomuksia meillä :) Kai teilläkin jotain toiveita on?... siis maailmanrauhan lisäksi ;)?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti