maanantai 11. marraskuuta 2013

I-S-I



Eilen juhlittiin tietystikin isiä, pappoja ja isoisiä. Aikataulu oli kiireinen ja aamiainenkin Teboilin antimista väkerretty :D Iskä oli tietysti kaikkeen kuitenkin varsin tyytyväinen ja eniten häkellytti pikkuneidin tekemä lahja.

Onhan tuo päiväkodissa tehty lahja ja paketti nyt jotain niin järkyttävän söpöä! :) Minä salakuljetin hoitotätien pyynnöstä Akin valkoisen t-paidan päiväkotiin ja siihen oli painettu käden- ja jalanjäljet. `Hirviän ihana isi´, ja miten hirviän ihana idea! :) <3 Meidän paketista löytyi nahkainen käsikoru.

Aamiainen oli tosiaan melkoinen kyhäelmä. En ehtinyt lauantaina kauppaan joten piti turvautua jo kaapista löytyviin aineksiin plus hain Teboililta jäätelökakun aineksia.

Voikkareita jokaisen makuun :) .... ja se "jäätelökakku" :D Haha, voi olla, että ehkä vähän oikaisin ja on varmaan laitonta nimittää tätä jäätelökakuksi. Väittäisin tätä maailman helpoimmaksi ja nopeimmaksi "kakuksi". Erityiskykyjä ei vaadittu!

Pinoa Puffetteja, kuorruta kermalla, heitä päälle pakkasesta marjoja ja kakku on valmis :D

Siinähän ne muruset ja isillä tietysti uusi paita heti päällä :)

5 kommenttia:

  1. Ihana tuo kakkukuva ku sapa iha unisena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep me vaan odotettiin ja odotettiin että se heräis ja lopulta jouduttiin herättään se kun eihän me oltais keretty muuten minnekkään :D

      Poista
  2. jahas akihan se siellä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on. Keneltä kerron terveiset? :)

      Poista
    2. Muutamalta entiseltä laanilan koulun oppilaalta :) joo kyllä on kiva blogi.

      Poista