keskiviikko 25. syyskuuta 2013

0 !

Lämpömittari näytti aamulla asteita tasan nolla. NOLLA! Pari viikkoa sittenhän vielä kirmailtiin ilman takkiakin ulkona.

Hain eilen Charloten päiväkodista ja pikku raasun kädet olivat jääkylmät! :( Juostiin suoraan kauppaan ostamaan lämpimiä käsineitä. Tänään pidettiin huolta siitä, että lämmintä vaatetusta riittää koko keholle. Toppaa ja fleecehaalaria meiltä jo löytyykin, mutta aluskerrastoja ei ennen tätä päivää ollut vielä ollenkaan.

Jos et jaksa pähkäillä, vertailla tai kiertää lukuisia kauppoja, kehoittaisin vierailemaan Polarn O.Pyretillä. Sieltä löytyy kaikki tarvittavat vaatteet ulkoiluun ja saat kaiken samalla kertaa.

Charlotelle ostettiin nyt siis aluskerrastot eli villapaita, villahousut ja villapolvisukat. Kaikki 100% merinovillaa.

Materiaali siirtää kosteuden pois iholta ja pitää kehon lämpimänä, toisin kuin puuvillainen aluskerrasto. Tästä syystä ostettiin myös merinovillainen kypärämyssy.

Nämä ovat siis se ensimmäinen vaatekerros mitä lapselle puetaan. Näiden päälle sisävaatteet. Sitten esim fleecehaalari ja vielä toppapuku. Pitäisi pärjätä pakkasillakin :) Tietysti vielä lämpimät kengät, hanskat ja lakki! Huh, melkoista pukeutumisrumbaa luvassa.

Tykkäsin ihan hirveästi tuosta vaaleanharmaasta kuosista. Pöksyt meille otettiinkin sen värisenä, mutta muuten mennään violetilla.. tai virallisestihan väri on Acai :) Aluskerrasto ostoksille tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti