keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Katse kohti talvea

Tuntuu hullulta miettiä jo nyt talvivaatteita, mutta niinhän siinä kävi että reippaina tyttöinä ostaa päräytettiin toppahaalari!

Molo Kidsin Ocean väri- rakkautta ensisilmäyksellä! Mietin aluksi voiko tytölle ostaa "sinistä" haalaria. Tietysti voi, mutta meillä on tähän asti ollut aika pinkki painotteista. Ajattelin sitten että hitto, vuoden päästä tytöllä on jo varmasti niin vahvat mielipiteet ettei paljoa äidin värimieltymyksistä kysellä joten iiihana ocean saa luvan muuttaa meille :)

Olin jo kyllä aikaisemmin päättänyt että meille tulee Racoonin suloinen haalari, mutta koska meillä on ollut Racoonin välikausipuku jo pidemmän aikaa käytössä ajattelin nyt vaihtaa talveksi merkkiä. Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen Racoonin vk-pukuun!

Tältä näyttää nyt siis meidän talvi :) Haalari on luonnossä väriltään hieman kirkkaampi. Samaa sävyä hanskojen kanssa. Pupulakkia ei ole vielä ostettu, eikä edes sovitettu, mutta jos se vain on hyvä niin neiti sen saa. Elodien lakki ja lämpöpussi ovat viime vuoden hankintoja. Tepsut kirpparilta, ja löytyyhän meiltä myös Kuomat.


Kaikki tuotteet, Tepsuja lukuun ottamatta löytyy Babyshopista.

Ihastuin myös näihin Molon uutuuksiin!

Ja Racoonin ihanuudet joita aluksi harkitsin :)



Miltäs teidän talvi näyttää :)?

6 kommenttia:

  1. Kiva haalari ja nuo kaikki asusteet sopii täydellisesti sen kaveriks!

    Mutta apujaa, mistä noita Racoonin rukkasia saa? Tiedätkö? :))

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Esim täältä saa http://www.boozt.com/fi/fi/racoon/alice-dot-taslon_3130004/3130007?navId=59953&group=listing MUTTA HUI MIKÄ HINTA!??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo eikäää! Hemmetti, melkeen 5kymppiä rukkasista! :(( Löysin yhdet Mini A Turen rukkaset, joiden hinta ei ollut ihan noin korkea ja laitoin ne juuri äsken jo tilaukseen, kun niiden väri näytti siltä, että ne vois sopia sen Racoonin talvihaalarin kanssa, mikä meiltä löytyy jo kaapista valmiina. :)

      Poista
    2. Niinpä, tiiä mistä tuo hinta on repästy!

      Poista
  3. Tuota ihanaa sinistä haalaria näytti olevan babymalliki jossa keltaset vetoketjut ja oli vähä halvempiki :) metsolassa näytti olevan myös tuota haalaria. Nellilleki sopis tuo väri mun mielestä mutta neitin mielestä varmaan liian vähä vaaleenpunasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo Metsoloilta ostettiinkin :) Ne neot vetskarit siinä toisessa mallissa ois ollut ihanat mut mä koin että toi yks vetskarinen on helpompi ja plus sitten se babymalli on hieman leveämpää mitoitusta ja tuo rimpula tarttee mahdollisimman slimmin mallisen puvun. Voin hyvin kuvitella että pikku princess ei sinistä haalaria päälleen laita ;D

      Poista